Master Chef: Οι πρώτες ‘κλίκες’ στο παιχνίδι και η ‘στημένη’ ψηφοφορία

Master Chef: Οι πρώτες ‘κλίκες’ στο παιχνίδι και η ‘στημένη’ ψηφοφορία

Έπειτα από μια επεισοδιακή ομαδική διαδικασία η μπλε ομάδα έβγαλε στη "σέντρα" δύο παίκτες, που διαγωνίστηκαν για την παραμονή στο παιχνίδι. Μία εκ των υποψηφίων μίλησε ανοιχτά για στρατηγική ορισμένων συμπαικτών της

Ημέρα αποχώρησης το Σάββατο για το Master Chef και οι παίκτες της μπλε ομάδας, παρά τις αντιρρήσεις για την τελική βαθμολογία, κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιοι θα μονομαχήσουν για την παραμονή στο παιχνίδι. Από την διαδικασία της ψηφοφορίας προκάλεσε ερωτηματικά η επιλογή της ομάδας να “φορτώσει” την ευθύνη του σερβις (αδυναμία που ανέδειξαν και οι κριτές) μόνο σε μία από τις παίκτριες που το έφεραν εις πέρας.

Είναι χαρακτηριστική η απορία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι παίκτες. Δείτε το βίντεο:

Η Νικόλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την απόφαση. “Παιδιά με κοροϊδεύετε;” ακούγεται να αναφέρει στον αρχηγό της ομάδας, τον Χρήστο που όπως όλα δείχνουν συμφώνησε με κάποιους από τους συμπαίκτες του να την ψηφίσουν. “Περίμενα ότι θα είναι ο Μάριος ο δεύτερος υποψήφιος, γιατί αυτό είχαμε πει” σχολίασε η Νικόλ που νωρίτερα είχε τονίσει για εκείνον πως “δεν είναι άντρας” με τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Η ίδια υποστήριξε πως παρότι είχαν μιλήσει ως ομαδα για τους παίκτες που θα έβγαιναν προτεινόμενοι, ο Χρήστος άλλαξε τακτική για να προστατέψει τον Μάριο και να βγάλει απέναντί της τον Πάμπο.

Κάπως έτσι προέκυψε η πρώτη υποψήφια, η Νικόλ, με τον αρχηγό της ομάδας να πρέπει να επιλέξει τον δεύτερο από τους επόμενους παίκτες που ισοψήφισαν κατά τη διαδικασία. Έτσι, ο Χρήστος, που αναρωτήθηκε αν μπορεί να είναι εκείνος στη θέση του μονομάχου, επέλεξε τον Πάμπο και όχι τον Μάριο.

Οι δύο παίκτες διαγωνίστηκαν με τον Κύπριο μάγειρα να αποδίδει καλύτερα και τελικά να είναι εκείνος που παραμένει στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα