Master Chef: Σκληρή κριτική στη Γωγώ – ‘Με ενοχλεί η αδιαφορία σου’

Master Chef: Σκληρή κριτική στη Γωγώ – ‘Με ενοχλεί η αδιαφορία σου’
Star/youtube

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άσκησε ιδιαίτερα σκληρή κριτική για το πιάτο της παίκτριας που βγήκε προτεινόμενη

Mystery Box και τεστ δημιουργικότητας στο Master Chef την Τρίτη και οι κριτές μάλλον απογοητεύτηκαν από την επίδοση των παικτών. Μπορεί αρχικά να ανέφεραν πως είδαν διαφορετικές τεχνικές και ευφάνταστες ιδέες, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν μάλλον κατώτερο του αναμενόμενου.

Ο Σελίμ εντυπωσίασε Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο ώστε να κερδίσει το πρώτο μέρος της διαδικασίας και να επιλέξει από ένα υλικό για κάθε συμπαίκτη του. Μοίρασε λοιπόν το ορτύκι, το ψαρονέφρι και το χταπόδι για την δοκιμασία δημιουργικότητας. Ωστόσο σε αυτή την τελευταία δεν τα κατάφερε και είναι ένας από τους προτεινόμενους.

Ιδιαίτερα σκληρή όμως ήταν η κριτική και στην Γωγώ, η οποία παρουσίασε ένα ψαρονέρφρι με μους σελινόριζας, χωρίς όμως σάλτσα, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα του κριτές. “εμαθες δυο – τρεις τεχνικές, τις έβαλες σε ένα πιάτο και τελειώσαμε” σημείωσε ο Ιωαννίδης, ενώ ακόμη πιο επικριτικός ήταν μαζί της ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. “Δεν έχει να κάνει με το πιάτο, πιο πολύ με ενοχλεί η αδιαφορία σου, έτσι το εκλαμβάνω, ως αδιαφορία” σημείωσε.

Τρίτος προτεινόμενος ο  Μάριος που αν και συνέλαβε μια ωραία ιδέα, παρουσίασε τα ραβιόλια του άψητα με αποτέλεσμα να βρίσκεται και εκείνος ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους για την παραμονή το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα