Master Chef: Τα κρητικά του διαγωνιζόμενου στην ομαδική δοκιμασία

Master Chef: Τα κρητικά του διαγωνιζόμενου στην ομαδική δοκιμασία

Η δεύτερη ομαδική δοκιμασία ξεκινά και οι επίδοξοι Master Chef χωρίζονται και πάλι σε μπλε και κόκκινους με στόχο να καταπλήξουν τους τρεις κριτές, αλλά και δύο εκλεκτούς καλεσμένους (vid)

Το reality μαγερικής επιστρέφει με τη δεύτερη ομαδική δοκιμασία και το άγχος και ο πανικός επιστρέφει στα τραπέζια και τις κουζίνες του Master Chef. Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef χωρίζονται και πάλι στην ομάδα των μπλε και των κόκκινων και  μαγειρεύουν με θέα τη θάλασσα σε μια άκρως καλοκαιρινή δοκιμασία.

Ποια τακτική θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες για να εντυπωσιάσουν δυο καλεσμένους έκπληξη; Ο χρόνος πιέζει, κάποια πιάτα δεν θα προλάβουν ποτέ να ετοιμαστούν. Κάποιοι είναι χαρούμενοι και κάποιοι φοβούνται πως δεν τα κατάφεραν. Η υπομονή τους εξαντλείται στο άκουσμα της ετυμηγορίας.

Δείτε το trailer:

Οι καλεσμένοι του σημερινού επεισοδίου, είναι δύο άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της κουζίνας, οι οποίοι και θα βαθμολογήσουν και θα δώσουν την τελική νίκη στη μία από τις δύο ομάδες:

 

Οι τρεις σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς βρίσκονται παρόντες για να καθοδηγήσουν και να εξηγήσουν στους παίκτες τους κανόνες της νέας δοκιμασίας.

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα