Master Chef: Το αυγολέμονο έκρινε την παραμονή στο παιχνίδι

Master Chef: Το αυγολέμονο έκρινε την παραμονή στο παιχνίδι
Η ποδιά του maste chef Star

Κι όμως, μια μικρή λεπτομέρεια ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά. "Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα" ανέφερε παίκτης βλέποντας ποιος επέστρεψε στο σπίτι από τη δοκιμασία

Μπορεί η Γωγώ να “ξέχασε” το αυγολέμονο στην προηγούμενη διαδικασία του master chef, αυτή τη φορά όμως έβαλε όλα τα στοιχεία στο πιάτο της και δη… τη σάλτσα αυγολέμονου κάτι που τελικά την κράτησε στο παιχνίδι. Γωγώ, Σελίμ και Μάριος διαγωνίστηκαν σε μια συνταγή, αυτή τη φορά όμως η διαδικασία αποχώρησης ήταν ελαφρώς διαφορετική.

Όπως τους ενημέρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, δεν θα μπορούσαν να δοκιμάσουν το πιάτο, γιατί δεν ήταν έτοιμο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδειξε επί τόπου ορισμένες από τις παρασκευές της συνταγής και το στήσιμο του πιάτου που θα έπρεπε στη συνέχει να ετοιμάσουν οι παίκτες.

Ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι ήταν ο Σελίμ και έμειναν Γωγώ και Μάριος να αναμένουν την απόφαση των κριτών. Ωστόσο, η αστοχία του τελευταίου, που δεν είχε προσθέσει τη σος αυγολέμονο στο πιάτο, τον έθεσε εκτός παιχνιδιού. Τραγική ειρωνεία; Η Γωγώ βρέθηκε προτεινόμενη ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Παρουσίασε πιάτο που δεν περιείχε την σος αυγολέμονο.  “Σίγουρα είναι απότομο, σίγουρα πονάει. Δεν είναι ωραίο για τον καθένα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση” σχολίασε ο Μάριος αποχωρώντας από το παιχνίδι.

Δείτε την αποχώρηση.

Ωστόσο, η επιστροφή της Γωγώς στο σπίτι δεν έκανε όλους τους παίκτες να χαρούν. “Πάγωσα όταν είδα τη Γωγώ” ανέφερε ο Χρήστος, με τον Δημήτρη να σχολιάζει: “Δεν μπορώ να σου πω ότι χάρηκα”. Δείτε το βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα