Master Chef: ‘Τράβηξαν μαχαίρι’ για τη διαδικασία αποχώρησης – Ποιος έμεινε εκτός παιχνιδιού;

Master Chef: ‘Τράβηξαν μαχαίρι’ για τη διαδικασία αποχώρησης – Ποιος έμεινε εκτός παιχνιδιού;

Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, σε μια διαδικασία που δεν έχουμε δει ξανά στο παιχνίδι. Ποιος ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε

Το λάθος στη δημιουργική διαδικασία του έβγαλε στη σέντρα τέσσερις υποψηφίους. Οι παίκτες του Master Chef είχαν κληθεί να κάνουν γεμιστό κολοκύθι και μόνο γεμιστό δεν παρουσίασαν. Η Ηλέκτρα για μια ακόμη φορά στον “τάκο”, μαζί με τους Χρήστο, Κωνσταντίνο και Βασίλη αντίκρισαν μια εντελώς διαφορετική διαδικασία από ό, τι συνήθως. Αντί να “αντιγράψουν” ένα πιάτο των κριτών, κλήθηκαν να επιλέξουν ένα υλικό, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα “κρυφό” που θα έπρεπε να είναι παρόν στο πιάτο.

Οι τέσσερις παίκτες λοιπόν “τράβηξαν μαχαίρι” προκειμένου να οριστεί η σειρά με την οποία θα διαλέξουν από τα υλικά που ήταν παραταγμένα μπροστά τους.

Η διαδικασία έφερε Κωνσταντίνο και Βασίλη κοντά στην “αποχώρηση” με τους κριτές να επισημαίνουν τα λάθη στα πιάτα τους. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στην περίπτωση του Βασίλη δεν κατάλαβαν τι δοκιμάζουν στο πιάτο.  Τελικά του ανακοίνωσαν πως εκείνος αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η επιστροφή των παικτών που παραμένουν στο σπίτι δεν συνοδεύτηκε από ενθουσιασμό, τουλάχιστον όχι για όλους. Ο Τιμολέων έμοιαζε απογοητευμένος: “Το φιλαράκι μου έφυγε. Τώρα τι κάνουμε;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα