Με πίκρα αποχώρησε ο Κωνσταντίνος από το Power of Love: ‘Ας κάτσουν με τους ψεύτικους’

Με πίκρα αποχώρησε ο Κωνσταντίνος από το Power of Love: ‘Ας κάτσουν με τους ψεύτικους’

Οι γυναίκες του παιχνιδιού συσπειρώθηκαν ξανά και κατάφεραν να διώξουν τον Κωνσταντίνο Φανουράκη - Η άφιξη του νέου παίκτη και οι αντιδράσεις

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι γνωριμιών “Power of Love”.

Στο γκαλά της Παρασκευής ανακοινώθηκαν τόσο οι δημοφιλέστεροι παίκτες όσο και εκείνος που θα αποχωρούσε από το “σπίτι της αγάπης”. Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να δώσει ασυλία στον Δώρο Παναγίδη και στην Αθηνά Χρυσαντίδου επιλέγοντάς τους ως αγαπημένους παίκτες, ενώ οι συμμετέχοντες έπειτα από ανοιχτή ψηφοφορία προστάτευσαν από τους άντρες τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη κι από τις γυναίκες την Τζούλια Καραγιάννη.

Στην κρυφή ψηφοφορία με τις αρνητικές ψήφους, τις περισσότερες συγκέντρωσαν ο Κωνσταντίνος Φανουράκης (6 ψήφοι) και η Γκαμπριέλα (3 ψήφους). Σημειώνεται ότι για δεύτερη φορά, ο Κωνσταντίνος συγκεντρώνει όλες τις αρνητικές ψήφους των γυναικών, κάτι που έδειξε εμφανώς ότι τον πειράζει.

Η Αθηνά ήταν η παίκτρια που κέρδισε τις 2.500 ευρώ, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους του κοινού, “προστατεύοντας” την Γκαμπριέλα. Ο Κωνσταντίνος έτσι αποχώρησε συντετριμμένος από το “Power of Love”. Όταν η Μαρία Μπακοδήμου τον κάλεσε να πάει κοντά της, εκείνος ζήτησε δύο λεπτά μη μπορώντας να συνέλθει από την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Απλά δεν ταιριάζαμε (με τα κορίτσια). Με τα αγόρια όποιος θέλει θα βρεθούμε έξω. Καλή επιτυχία σε όλους, καλή σταδιοδρομία» είπε λιτά πριν φύγει.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Νίκος έπιασε τον Κωνσταντίνο να τον παρηγορήσει: «Έξι γυναίκες, δεν θέλουν το αληθινό. Θέλουν το ψεύτικο» του είπε. Ο απερχόμενος παίχτης συμφώνησε και με πικρία δήλωσε «ας καθίσουν με τους ψεύτικους φίλε. Αυτό τους αξίζει».

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, η άφιξη του νέου παίκτη έγινε χθες:  Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ζάρλα, pr manager σε νυχτερινά μαγαζιά.

Δείτε την αποχώρηση του Κωνσταντίνου και την άφιξη του Πάνου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα