Με Sunday LIVE η αντεπίθεση του ΑΝΤ1 τα βράδια της Κυριακής

Με Sunday LIVE η αντεπίθεση του ΑΝΤ1 τα βράδια της Κυριακής

Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς ρίχνονται στην αρένα, με σκοπό να πληγώσουν το Survivor και να επαναφέρουν ένα κόνσεπτ που λείπει χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. Τα βραδινά show

Τα reality επιβίωσης επέστρεψαν έπειτα από μια δεκαετία και βάλε απόλυτης σιωπής. Τα τηλεπαιχνίδια στην απογευματινή ζώνη μπήκαν και πάλι δυναμικά στην ιδιωτική τηλεόραση μετά την κρίση. Οι ελληνικές σειρές κάνουν και πάλι δειλά – δειλά την εμφάνισή τους (περισσότερες της μίας ανά κανάλι). Τι έμεινε από την παλιά χρυσή τηλεόραση; Μα φυσικά τα θρυλικα, φαντασμαγορικά, λαμπερά βραδινά shows της Κυριακής. Από το “Ciao ANT1”, στο “ΜΠΡΑΒΟ” και από εκεί στο “Πολύ την Κυριακή”, τα φορμάτ αυτά διέγραψαν λαμπερές ημέρες στην ελληνική τηλεόραση. Κι αν κάποιος είναι μετρ στο είδος, αυτός έιναι ο ΑΝΤ1.

Η επιστροφή των shows είναι γεγονός, με οικοδεσπότες τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Νίκο Μουτσιν. Ζέτα & Νίκος από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 21.00, θα μπαίνουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στα σπίτια μας, με το Sunday Live, ένα ζωντανό, family, entertainment show, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

 

Το τρέιλερ της εκπομπής μας προϊδεάζει για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε, με το τηλεοπτικό δίδυμο να εισβάλει σε ένα μέσο σπίτι, έτοιμο να… φέρει τη λάμψη.

Οι πρώτοι καλεσμένοι είναι έτοιμοι; H απάντηση την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο 1ο live, όπου σε ρόλους έκπληξη θα απολαύσουμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Καίτη Γαρμπή, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Μαυρίδη.  Μαζί μας  και ο θίασος του Grease.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα