Μελέτη: Μήνυση κατά του ΣΚΑΙ καταθέτει η παρουσιάστρια - Γιατί ζητά 50.000€

Μελέτη: Μήνυση κατά του ΣΚΑΙ καταθέτει η παρουσιάστρια - Γιατί ζητά 50.000€

Αγωγή κατέθεσε η παρουσιάστρια στον σταθμό που τη φιλοξενούσε την περασμένη σεζόν, ισχυριζόμενη πως η διακοπή της συνεργασίας τους είναι άκυρη - Το κανάλι μετέδωσε σύμφωνα με την ίδια "ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης"

Αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ κατέθεσε η Ελεονόρα Μελέτη, με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 50.000€, αφού όπως λέει, παρά την κατ' αρχήν συμφωνία γα συνέχιση της συνεργασίας αυτό δεν συνέβη, ενώ δημοσίως το κανάλι ανέφερε, σύμφωνα με την ίδια, ψευδώς ότι αποχώρησε οικειοθελώς. Επιπλέον, η ίδια τονίζει πως ο εργοδότης της γνώριζε πως ήταν έγκυος κάτι που συνιστά την απόλυση άκυρη.

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης την 28η Αυγούστου το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εντέλει την 31η Αυγούστου μου ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό» αναφέρει στην αγωγή, μέσω της οποίας ζητά μισθούς ποσό της τάξης των 17.065,26 ευρώ, ενώ για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης 30.000 ευρώ.

«Ως προελέχθη κυοφορώ ήδη από την 7.7.2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Ελεονόρα Μελέτη είπε το 'ναι'. Παντρεύεται τον Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονόρα Μελέτη είναι... in a relationship

ADVERTISING

SHARE: