‘Μικρά εγκλήματα’ – Η νέα τουρκική πρόταση του ΑΝΤ1 κάτι μας θυμίζει

‘Μικρά εγκλήματα’ – Η νέα τουρκική πρόταση του ΑΝΤ1 κάτι μας θυμίζει

Τι έρχεται μετά το μεγάλο φινάλε του 'Anne'; Η τούρκικη σειρά που στον ΑΝΤ1 φιλοδοξούν να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όσο και ο προκάτοχός του - Τι μας θυμίζει το στόρι του νέου σίριαλ

Στην επιτυχία του Anne, που άντεξε τη λαίλαπα του Survivor, οι ιθύνοντες στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να ρίξουν ως αντικαταστάτη του ένα ακόμη τούρκικο σίριαλ. Η σειρά ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 22 Φλεβάρη και το κανάλι έχει ήδη προαναγγείλει εκείνη που θα βρεθεί στη θέση της από Δευτέρα. Πρόκειται για το «Μικρά Εγκλήματα» (Ufak), ένα σίριαλ παραγωγής 2017, που προβάλει τις ζωές τεσσάρων γυναικών, με ένα ένοχο μυστικό να βαραίνει το παρελθόν τους.

Διαβάζουμε για το στόρι της νέας σειράς: “Μία ιστορία εκδίκησης που κρύβει φιλία, προδοσία, ίντριγκα, μυστήριο και αγώνα για δικαίωση, με επίκεντρο τις σχέσεις 4 γυναικών. Μία σκληρή σχολική φάρσα πριν από 20 χρόνια. Ένας φόνος θα είναι η αφορμή για να βρεθούν ξανά. Παλιοί και νέοι άλυτοι λογαριασμοί, θα δοκιμάζουν συνεχώς τις ηρωίδες μας.Τίποτα δεν πρόκειται να είναι ποτέ το ίδιο ξανά.

Ως έφηβες , η Arzu (Tülin Özen), η Merve (Aslıhan Gürbüz ) και η Pelin (Bade İşçil ) έκαναν μια σκληρή φάρσα  στην  καλύτερη τους φίλη Oya (Gökçe Bahadır), μία φάρσα που της κόστισε πολύ ακριβά. Οι  τρεις παρέμεναν φίλες  αλλά όχι και με την Oya,καθώς ποτέ δεν τόλμησαν να έρθουν  σε επαφή μαζί της, γνωρίζοντας  ότι αυτές την οδήγησαν… σε απόπειρα αυτοκτονίας. Όταν η τύχη τις φέρνει κοντά, η Oya είναι αποφασισμένη  να μείνει κοντά στις τρεις  γυναίκες  για να πάρει την  εκδίκησή της”.

Δείτε το τρέιλερ:

Η σειρά τουρκικής παραγωγής, φαίνεται να σημειώνει τεράστια επιτυχία στη γείτονα χώρα και κάτι μας θυμίζει. Είναι προσφιλής τακτική των τουρκικών παραγωγών να δανείζονται σενάρια από διάσημες αμερικάνικες σειρές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το στόρι μοιάζει εκπληκτικά πολύ με το Pretty Little Liars. Στην αμερικάνικη σειρά η πέμπτη της παρέας εξαφανίζεται και επιστρέφει μόλις ένα χρόνο αργότερα να στοιχειώσει τις ζωές των πρώην κολλητών της και να αποκαλύψει ένοχα μυστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα