Μπρούσκο: Σάρωσε στην τηλεθέαση το τελευταίο επεισόδιο

Μπρούσκο: Σάρωσε στην τηλεθέαση το τελευταίο επεισόδιο

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία μετά από τέσσερα χρόνια και οι φανατικοί της συντονίστηκαν στους δέκτες τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μεγάλο φινάλε

Το “Μπρούσκο” μπήκε στην τηλεοπτική πραγματικότητα της Ελλάδας το 2013, σε μια σύμπραξη Κρήτης και Κύπρου με μοναδικές εικόνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το καθημερινό σίριαλ κέρδισε αμέσως την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού κερδίζοντας την μάχη της τηλεθέασης τόσο στη ζώνη 19.00 με 20.00, ως lead στο δελτίο ειδήσεων, όσο όμως και στην Prime Time από τις 20.00 και έπειτα. Έπειτα από 772 επεισόδια, η σειρά έριξε αυλαία σε ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο που ολοκλήρωνε τις ιστορίες των πρωταγωνιστών.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς κέντρισε όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και του χάρισε άνετα την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα η σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε ποσοστό 34,7% στο σύνολο και 27,5% στις ηλικίες 15-44, επιδόσεις που το έφεραν στην πρώτη θέση, σε πολλές περιπτώσεις με διπλάσια ποσοστά τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα