My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Φωτεινή Τράκα!

My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Φωτεινή Τράκα!
Η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 2, Φωτεινή Τράκα

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας έφτασε στο τέλος του. Η Φωτεινή Τράκα είναι η μεγάλη νικήτρια και ένα κορίτσι που έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Απόψε πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας My Style Rocks 2, που ξεκίνησε το ταξίδι του 5 μήνες πριν και έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής.

Νικήτρια του παιχνιδιού με έπαθλο το στέμμα της βασίλισσας της μόδας και 30.000 ευρώ, αναδείχθηκε μέσα από τη βαθμολογία των κριτών και την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, η Φωτεινή Τράκα!

Η Φωτεινή Τράκα είναι ένα κορίτσι που έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, λόγω του ιδιαίτερου, εκκεντρικού και παράξενου στυλ της.

Από τις δεκάδες κοπέλες που πέρασαν από το πλατό του My Style Rocks, είχαν μείνει μόνο 6 παίκτριες, οι οποίες έβαλαν τα δυνατά τους, διεκδικώντας το στέμμα της βασίλισσας της μόδας.

Στην 6η θέση της κατάταξης ήταν η Νίνα Παπαϊωάννου, στην 5η ήταν η Ιωάννα Σιαμπάνη, στην 4η η Μαρία Λέκκα, 3η η Χριστίνα Παπαδέλλη και 2η ήταν η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

Η τριάδα των φιναλίστ

Στο πλατό βρέθηκε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου ως τέταρτη κριτής, αλλά και ο Γιώργος Τσαλίκης που διασκέδασε όλους με τα τργούδια του.

Στο κοινό, πέρα από τους συγγενείς και φίλους των φιναλίστ, βρέθηκαν και παίκτριες που πέρασαν από το My Style Rocks 2.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα