Νέοι κανόνες αποχώρησης στο Survivor: Στον “ντάκο” Ροδάνθη – Πάνος

Νέοι κανόνες αποχώρησης στο Survivor: Στον “ντάκο” Ροδάνθη – Πάνος
Instagram / Survivor Greece

Απόψε τα πρώτα αποτελέσματα και οι προτιμήσεις του κοινού μετά τη 48ωρη ψηφοφορία

Σημαντικές αλλαγές σημειώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού για τη διαδικασία αποχώρησης που ισχύει στο εξής για τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, το οποίο μπαίνει στην τελική ευθεία.

Κατά τον χθεσινό αγώνισμα ασυλίας (το πρώτο που διεξήχθη μετά τη λήξη της 48ωρης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού) οι Διάσημοι κέρδισαν με 10-6. Οι Μαχητές οδηγήθηκαν σε αγώνα ατομικής ασυλίας όπου, όπως και ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε, πλέον υπάρχει μόνο μία ατομική ασυλία, αυτού που κερδίζει στον αγώνα.

Νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλας οποίος στο Συμβούλιο ψήφισε τον Πάνο, αφού η κάλπη είχε βγάλει υποψήφια τη Ροδάνθη.

Στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε αναλυτικά όλες τις αλλαγές που τίθενται άμεσα σε ισχύ στο παιχνίδι: «Έχουν μείνει λίγες μόνο αποχωρήσεις πριν φτάσουμε στον μεγάλο τελικό και πριν φτάσουμε στην επιστροφή των τεσσάρων παικτών πίσω στην Ελλάδα που θα συμμετέχουν σε αυτό τον τελικό. Να θυμίσω ότι έχει ολοκληρωθεί πλέον η 48ωρη ψηφοφορία και πλέον οι επόμενες αποχωρήσεις θα γίνουν βάση της κατάταξης που έχει προκύψει από αυτή την ψηφοφορία. Εκτός από την αλλαγή στον τρόπο αποχώρησης βάση αυτής της μεγάλης ψηφοφορίας, υπάρχει μία ακόμα αλλαγή, η οποία οφείλεται στον αριθμό των μελών της κάθε ομάδας. Είστε μόνο πέντε. Από εδώ και πέρα λοιπόν, θα υπάρχει μία ατομική ασυλία.

Πριν πάμε λοιπόν στο συμβούλιο θα αγωνίζεστε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και ένας παίκτης θα κερδίζει το συγκεκριμένο αγώνισμα, όπως παλιά. Δεν θα υπάρχει όμως ατομική ασυλία από τις επιδόσεις σας μέσα στο αγώνισμα. Δεν θα υπάρχει ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και δύο μόνο υποψήφιοι μετά από κάθε συμβούλιο. Ο πρώτος υποψήφιος θα βγαίνει και πάλι μέσα από τη συνολική ψηφοφορία της ομάδας και ο δεύτερος θα είναι αυτός που θα υποδεικνύει ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Εκείνος φυσικά που βρίσκεται πιο χαμηλά στην προτίμηση του κοινού βάση της 48ωρης ψηφοφορίας θα είναι εκείνος που θα αποχωρεί από το Survivor 2.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα