Νεποτισμός στο Survivor; Από την Δαλάκα στον Δαλάκα

Νεποτισμός στο Survivor; Από την Δαλάκα στον Δαλάκα
Ο Κωνσταντίνος Δαλάκας, αδερφός της παίκτριας των Διασήμων πιάνει στασίδι από τώρα για του χρόνου Facebook

Personal Trainer και λάτρης των σπορ, ο αδερφός της παίκτριας των Διασήμων έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον τρίτο κύκλο του Survivor

Το Survivor εξελίσσεται σε Μπεν Χουρ των reality επιβίωσης, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν (όσοι το παρακολουθούν) από συνήθεια, με την αίσθηση πως βιώνουν την τηλεοπτική ημέρα της Μαρμότας. Ωστόσο, φαίνεται πως πέραν της συνήθειας της παραγωγής να επιλέγει “συντρόφους” παλιών παικτών, τώρα βρίσκεται μπροστά στον πειρασμό να ακολουθήσει την λογική του νεποτισμού.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα” με παρουσιάστρια την Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο Κωνσταντίνος Δαλάκας, αδερφός της Κατερίνας, εκδήλωσε ενδιαφέρον για την επόμενη σεζόν. “Θα δηλώσω συμμετοχή για του χρόνου. Είχα δηλώσει και τις δύο προηγούμενες φορές, είχα πάει και στα casting” σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το facebook, ο Κωνσταντίνος Δαλάκας μένει μόνιμα στην Κατερίνη, με το πάθος του να είναι όπως φαίνεται η γυμναστική και το body building, ενώ εργάζεται και ως personal trainer.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα