Nomads: Από το Big Brother ταξιδεύει για Μαγαδασκάρη

Nomads: Από το Big Brother ταξιδεύει για Μαγαδασκάρη
Ο τελικός του Big Brother 1 είχε σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης ΑΝΤ1

Μια φορά στο reality δεν αρκεί. Ποιος πρώην παίκτης του πρώτου Big Brother συζητά με τον ΑΝΤ1 για το Nomads.

Το Nomads, μετά το εξωτικό νησί Palawan των Φιλιππίνων, ταξιδεύει τη φετινή σεζόν σε έναν προορισμό που συγκλονίζει και μαγεύει… τη Μαδαγασκάρη! Το ριάλιτι περιπέτειας που προβάλλεται για 15 χρόνια με τεράστια επιτυχία στη Λατινική Αμερική επιστρέφει φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στην Ελλάδα, που πρώτη το έφερε στην Ευρώπη με άλλες χώρες να ακολουθούν ήδη το παράδειγμά της.

Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν είναι ήδη στον αέρα, με το έπαθλο αυτή τη χρονιά να ανέρχεται στις 150.000€. Το σκηνικό διαφορετικό, οι αλλαγές πολλές, αλλά οι δοκιμασίες για τους φετινούς συμμετέχοντες εξίσου απαιτητικές. Ο στόχος; Να υπερβούν όλες τις προκλήσεις και τα εμπόδια σ’ αυτό τον αδιάκοπο αγώνα σωματικής και πνευματικής επιβίωσης!

Το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με σειρά επωνύμων και αθλητών για να στήσει τις ομάδες που θα ταξιδέψουν για το τροπικό νησί. Μεταξύ τους και μια φιγούρα που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο, πρώτο reality στην ελληνική τηλεόραση πριν από 17 χρόνια.

Ο λόγος για τον Πρόδρομο Καθηνιώτη, που φαίνεται να ζήλεψε τη δόξα του συντοπίτη του Γιώργου Αγγελόπουλου και έτσι συζητά με το κανάλι τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης.

Η Μαδαγασκάρη, ένας επίγειος παράδεισος, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου, στα νοτιοανατολικά της Αφρικής με εντυπωσιακές εναλλαγές τοπίων και κλίματος, πλούσια και σπάνια βιοποικιλότητα καθώς και με ένα μοναδικό στον πλανήτη οικοσύστημα, θα αποτελέσει το φετινό «σπίτι» των Νομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ LADYLIKE:


Nomads Μαγαδασκάρη: Ποιοι επώνυμοι συζητούν για το reality του ΑΝΤ1

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα