Nomads: Χλιδάτη βίλα ή άγρια ζωή στη ζούγκλα; Τι θα δούμε στο νέο reality

Nomads: Χλιδάτη βίλα ή άγρια ζωή στη ζούγκλα; Τι θα δούμε στο νέο reality

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το reality του ΑΝΤ1 που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέρουμε για τα παιχνίδια επιβίωσης. Ποιους επώνυμους θέλουν οι φήμες να συμμετέχουν. Δείτε το νέο trailer

Το Nomads είναι η ηχηρή απάντηση του ΑΝΤ1 στην φρενίτιδα του Survivor που έχει “προσβάλει” τους Έλληνες τηλεθεατές από την περασμένη σεζόν. Όπως μάλιστα φαίνεται, πρόκειται για μια παραγωγή που όμοιά της δεν έχει προβληθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση και η οποία προχωρά την υπόθεση reality επιβίωσης “ένα βήμα πιο μπροστά”. Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και της πρωινής εκπομπής του σταθμού, ο βετεράνος αυτών των εκπομπών, Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι.

Από την απόλυτη χλιδή, στην απύθμενη απελπισία

Το παιχνίδι διαφέρει από όσα έχουμε παρακολουθήσει ως σήμερα από την αρχική του δομή. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Nomads, οι παίκτες θα μοιραστούν σε τρεις ομάδες των επτά ατόμων. Η μία θα αποτελείται από επωνύμους, ανθρώπους γνωστούς από τη showbiz, η δεύτερη από αθλητές και η τρίτη από απλούς “κοινούς θνητούς” που δήλωσαν συμμετοχή στο παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό, οι τρεις ομάδες θα διαγωνισθούν σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε πως το πρώτο αυτό αγώνισμα θα δώσει στο νικητή το κλειδί μιας χλιδάτης βίλας στις εξωτικές Φιλιππίνες όπου θα περάσουν μια ονειρική εβδομάδα. Η ομάδα που θα καταλήξει δεύτερη θα οδηγηθεί σε ένα παραδοσιακό χωριό της χώρας. Εκεί θα τους ζητηθεί να συμμετέχουν στις σκληρές και απαιτητικές δουλειές των αγροτών, αν θέλουν να εξασφαλίσουν την τροφή τους για τις πρώτες αυτές μέρες. Τέλος, οι πιο άτυχοι της υπόθεσης, εκείνοι που θα καταλήξουν τελευταίοι και καταΐδρωμένοι θα αφεθούν στη ζούγκλα του νησιού Palawan, όπου θα φροντίσουν για την επιβίωση σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες.

Στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο ένας

Μια ακόμη λεπτομέρεια που έδωσε ο παρουσιαστής είχε να κάνει με τον τρόπο αποχώρησης από το Nomads. Όπως εξήγησε, το τηλεοπτικό κοινό θα μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του παιχνιδιού, ψηφίζοντας όμως με θετική ψήφο. Κάθε εβδομάδα λοιπόν, τρεις υποψήφιοι θα υποβάλλονται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού που θα “σώζει” έναν. Οι υπόλοιποι δύο ωστόσο, θα πρέπει να μονομαχήσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Nomads. Αυτό πρακτικά σημαίνει, όπως ανέφερε και ο Αρναούτογλου, πως ένας αντιπαθής στο τηλεοπτικό κοινό – πλην ικανός – παίκτης, μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι και να φτάσει όσο ψηλότερα του επιτρέπουν οι δυνάμεις του.

Το νέο trailer για το παιχνίδι που κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε στο Πρωινό και είναι πολλά υποσχόμενο:

Το show έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην Κολομβία και το Μεξικό όπου και προβάλλεται. Μάλιστα, το Nomads που στην κολομβιανή τηλεόραση φέρει το όνομα El Deafio αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί της τηλεθέασης στην Prime Time επί 12 συνεχή έτη. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα