Nomads: Η Αποστολία Ζώη είναι η νικήτρια

Nomads: Η Αποστολία Ζώη είναι η νικήτρια

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό τελικό, αναδείχτηκε ο παίκτης που κέρδισε το έπαθλο με των 100.000€

Έπειτα από τρεις μήνες στο νησί Παλαγουάν, οι δύο φιναλίστ, Κωνσταντίνος Οροκλός και Αποστολία Ζώη βρέθηκαν στην τελική ευθεία. Μετά την ήττα Μαυρίδη, ο οποίος και έκλεψε τις εντυπώσεις όταν αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τον ΑΝΤ1, χάρη στην οποία είπε το ΝΑΙ στο Nomads, οι δύο παίκτες διαγωνίστηκαν για το έπαθλο των 100.000€. Και η Αποστολία Ζώη δεν φαινόταν διατεθειμένη να χάσει.

Ο αγώνας του τελικού ήταν μια σειρά από πολλές δοκιμασίες. Ξεκινώντας οι παίκτες έπρεπε να περάσουν τις ξύλινες βάσεις, φτιάχνοντας γέφυρες με τα ξύλα. Φτάνοντας στην εξέδρα, να ανέβουν πετύχουν τρία καλάθια. Ο παίκτης που θα έβαζε και τις 3 μπάλες στο καλάθι μπορούσε να προχωρήσει παρακάτω.

Για τη συνέχεια, κλήθηκαν να σπρώξουν τη μεγάλη ξύλινη ρόδα, να λύσουν το σχοινί και να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην άμμο. Φτάνοντας στις πόρτες έπρεπε να σπρώξουν τη ρόδα ανάμεσά τους και να ρίξουν το πανό του NOMADS. Στο επόμενο μέρος της  δοκιμασίας βρήκαν ένα τραπέζι με κύβους που αποτελούν ένα πάζλ. Έπρεπε να μεταφέρουν τους κύβους μέσα από την πυραμίδα με τα ξύλα και να στήσουν το παζλ του NOMADS.

Στη συνέχεια συνάντησαν τις γέφυρες τις οποίες θα περνούσαν χρησιμοποιώντας τα δυο κοντάρια με τους γάντζους, να πετάξουν το σφυρί και να σπάσουν τις πέντε κανάτες που κρέμονταν από τα σχοινιά. Στη συνέχεια δημιούργησαν μια σκάλα με τα ξύλινα κομμάτια και έπρεπε να πάρουν τη σημαία, να ανέβουν επάνω στην εξέδρα και να τοποθετήσουν τη σημαία στην ειδική υποδοχή.

Εκείνος που θα τοποθετούσε τη σημαία πρώτος ανακηρυσσόταν και ο μεγάλος νικητής του NOMADS.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα