Nomads: Η Αποστολία Ζώη είναι πολύ σκληρή για να… πέσει

Nomads: Η Αποστολία Ζώη είναι πολύ σκληρή για να… πέσει

Σε μια δοκιμασία αντοχής, η τραγουδίστρια κατατρόπωσε τους αντιπάλους της και κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία. Αναπάντεχη εξέλιξη στην ψηφοφορία κατά Αναδιώτη

Στη δοκιμασία για την πρώτη ατομική ασυλία του Nomads, οι παίκτες κλήθηκαν να γαντζωθούν από κορμούς και να κρατηθούν επάνω τους για όση περισσότερη ώρα μπορούν. Η Αποστολία Ζώη αποδείχτηκε ιδιαίτερα δυνατή και κατάφερε να επικρατήσει όλων των αντιπάλων της, απολαμβάνοντας έτσι από εχτές την πρώτη ατομική ασυλία. 

 

Οι παίκτες αγωνίστηκαν σε εξάδες, με τους χειρότερους πέντε να επαναλαμβάνουν τη δοκιμασία προκειμένου να προκύψει ο πρώτος μονομάχος. Οι άντρες του reality επιβίωσης δυσκολεύτηκαν στο αγώνισμα και έτσι στην χειρότερη πεντάδα είδαμε τους Αναδιώτη, Μαυρίδη, Αλεξάνδρου, Οροκλό και Κατσινόπουλο. Εκείνος που άντεξε λιγότερο και ως εκ τούτου ήταν ο πρώτος μονομάχος, ήταν ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

 

Οι έξι καλύτεροι επανέλαβαν επίσης τον αγώνα για την ανάδειξη του νικητή. Στον τελικό έπαιξαν οι Λευτέρης Παρασκευάς, Μιχάλης Ζαμπίδης, Αποστολία Ζώη, Χριστίνα Κολέτσα, Δήμητρα Φραντζή και Βασιλική Μιλλούση. Η Αποστολία Ζώη κατάφερε να κερδίσει και να πάρει το έπαθλο.

Οι δύο μονομάχοι

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, για πρώτη φορά σε μια ομάδα, έξι παίκτες συνασπίστηκαν εναντίον του Νίκου Αναδιώτη, ο οποίος είναι και ο δεύτερος μονομάχος που θα αντιμετωπίσει τον Κωνσταντίνο για την παραμονή στο παιχνίδι.

Σε άλλα νέα, είχαμε ακόμη μία αποχώρηση από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, αυτή τη φορά για τον Λευτέρη από την Κύπρο. Ο παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι μετά από όλους τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στο Nomads. «Ο Λευτέρης Χατζηιωάνου αποχωρεί από το Nomads. Ήρθε η γνωμάτευση κι έχει μια ιδιαίτερα σημαντική κάκωση στο γόνατο και πρέπει να φύγει για την Κύπρο», τόνισε στο επεισόδιο της Δευτέρας μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα