Nomads: Η λιποθυμία, η πρώτη αποχώρηση και η εκτόξευση της τηλεθέασης

Nomads: Η λιποθυμία, η πρώτη αποχώρηση και η εκτόξευση της τηλεθέασης

Το τελευταίο επεισόδιο του Nomads χτύπησε τηλεοπτικό "κόκκινο". Η πρώτη παίχτρια που αποχώρισε, ενώ είχε προηγηθεί η λιποθυμία της. Ποιοι είναι οι νέοι αρχηγοί

Η πρώτη εβδομάδα του Nomads ολοκληρώθηκε με μια λιποθυμία, με την πρώτη αποχώρηση αλλά και με μια τηλεοπτική “κορυφή” στην τηλεθέαση.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Εύη Ιωαννίδου δεν άντεξε και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν αμέσως δίπλα της καθώς όπως φαίνεται, η ίδια κατέρρευσε από την υπερπροσπάθεια, δεδομένου ότι τα αγωνίσματα του show είναι ιδιαιτέρως δύσκολα.

Η γιατρός της παραγωγής δεν άφησε την Εύη Ιωαννίδου να συνεχίσει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αλλά κατάφερε να προχωρήσει σε επόμενο γύρο.

Η νίκη τελικά πήγε στον Φώτη Φιλιππόπουλο στον τρίτο και τελευταίο γύρο. Κερδίζοντας με 2-1, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι ενώ η Εύη αποχώρησε. “Είναι ένα παιχνίδι που ήρθα εδώ για να επιβιώσω, να δω μέχρι που φτάνουν τα όριά μου, να δω πόσο θα αντέξω. Είχα κι άλλο να δώσω, αλλά τι να κάνουμε; Υπήρχαν κάποια ατυχίες”, σχολίασε η παίχτρια πριν αποχωρήσει.

Πριν φύγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να υποδείξει τους τρεις νέους αρχηγούς των ομάδων. Η παίκτρια επέλεξε για την ομάδα της Ζούγκλας τον Κωνσταντίνο Οροκλό, για την ομάδα της Φωτιάς επέλεξε τον Γιώργο Μαυρίδη και για την ομάδα του Ωκεανού τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Τι έδειξαν οι μετρήσεις

Χθες το βράδυ, το Nomads “αναμετρήθηκε” με το Σόι και τη Μουρμούρα και κατάφερε τα υψηλότερα ποσοστά της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, σημείωσε μέσο όρο 31,4% στο σύνολο και 37,4% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως το 46,3%.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα