Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει

Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να μην επέλεξε εκείνη, ωστόσο η παίκτρια της ομάδας της ζούγκλας αγωνίστηκε και κέρδισε τον συμπαίκτη της παραμένοντας στο παιχνίδι

Επική ανατροπή στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Η χθεσινή μέρα ήταν ημέρα αποχώρησης για το nomads και μπορεί οι περισσότεροι παίκτες να δήλωναν σίγουροι πως εκείνος που θα έσωζε το τηλεοπτικό κοινό θα ήταν η Νατάσα Καλογρίδη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όμως επιφύλασσε σε όλους μία μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισαν να σώσει την Ευαγγελία από την ομάδα του ωκεανού.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερνε αντιμέτωπους τους δύο παίκτες της ομάδας της ζούγκλας, Νατάσσα και  Φωτη που έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή στο παιχνίδι. Η Νατάσα Καλογρίδη αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και κατάφερε κυριολεκτικά Στο Παρά Πέντε να κερδίσει τον συμπαίκτη της με 2-1 και να είναι εκείνη που παραμένει.

H παίκτρια των Νομάδων της Ζούγκλας πανηγύρισε έξαλλα την επικράτηση. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο παίκτης που αποχωρεί είναι εκείνος που ορίζει τους ανθρώπους που θα αναλάβουν το ρόλο του αρχηγού για την ερχόμενη εβδομάδα. Έτσι, ο Φώτης Φιλιππόπουλος όρισε τους εξής αρχηγούς.

Αρχηγός στην ομάδα της Φωτιάς είναι η Αποστολία Ζώη, στην ομάδα της Ζούγκλας είναι η Ειρήνη Ζάχου και στην ομάδα του Ωκεανού η Βασιλική Μιλλούση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα