Nomads: Οι Ωκεανοί για πρώτη φορά στη βίλα – Επιστρέφει στους celebrities η Καλογρίδη

Nomads: Οι Ωκεανοί για πρώτη φορά στη βίλα – Επιστρέφει στους celebrities η Καλογρίδη
ΑΝΤ1

Κρίσιμο το αγώνισμα της Δευτέρας για το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, από το οποίο κρίνεται το μέλλον των παικτών της Ζούγκλας

Με έναν συγκλονιστικό αγώνα, το Nomads γύρισε σελίδα στο αποψινό επεισόδιο. Η Ζούγκλα αποτελεί πλέον παρελθόν για το reality επιβίωσης, ενώ και οι νομάδες του Ωκεανού σπάνε την “κατάρα” και κερδίζουν την Επικράτεια, απολαμβάνοντας για πρώτη φορά έπειτα από ένα μήνα τις ανέσεις της βίλας.

ΑΝΤ1

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη από τους Νομάδες της Ζούγκλας, τα τέσσερα μέλη της μοιράστηκαν στις δύο άλλες ομάδες. Η νικήτρια ομάδα εκτός από τη διαμονή στη βίλα, είχε την ευκαιρία να επιλέξει πρώτη ποιον από τους παίκτες θα επιλέξει. Έτσι, οι Ωκεανοί επέλεξαν τον Λευτέρη Παρασκευά και την Ειρήνη Ζάχου, ενώ η Νατάσα Καλογρίδη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός αποτελούν μέλη των νομάδων της φωτιάς. Οι τελευταίοι βέβαια, είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν τη νέα τους ομάδα στην παραλία.

ΑΝΤ1

 

Στο αγώνισμα Επικράτειας δεν αγωνίστηκαν οι Νομάδες της Ζούγκλας, ενώ οι τέσσερις παίκτες θα έχουν ασυλία για όλη την εβδομάδα.

ΑΝΤ1

 

Το σημερινό πολύ κρίσιμο αγώνισμα της Επικράτειας κρίθηκε στις τρεις νίκες, με τους Ωκεανούς να μην αφήνουν περιθώρια στους αντιπάλους. Ο αρχηγός των δύο ομάδων έπρεπε να επιλέξει τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν ανά γύρο. Σε μία παραλλαγή σκυταλοδρομίας ένας παίκτη από κάθε ομάδα περνούσε μέσα από το εμπόδιο με τα ξύλα, ανάμεσα στα τετράγωνα, μέσα από τους κρίκους και πάνω από τους κορμούς.

ΑΝΤ1

Στη συνέχεια, φτάνοντας στους πύργους και προκειμένου να κερδίσει τα ντόμινο που απεικονίζουν γράμματα, τα οποία έπρεπε να στήσει το ένα πάνω στο άλλο για να σχηματίσει τη λέξη NOMADS. Κάθε παίκτης μπορούσε να τοποθετήσει ένα γράμμα τη φορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα