Not ready, nor steady: Παγωμένες τηλεθεάσεις για τον Άκη Πετρετζίκη

Not ready, nor steady: Παγωμένες τηλεθεάσεις για τον Άκη Πετρετζίκη
KAPLANIDIS

Το μεσημεριανό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής με παρουσιαστή τον πρώτο Έλληνα Master Chef περιορίζεται σε απελπιστικά χαμηλές επιδόσεις τους πίνακες της Nielsen

O Alpha πόνταρε πολλά στη νέα του εκπομπή νωρίς τα απογεύματα, σε μια ζώνη που έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στο κανάλι της Κάντζας από την αρχή της σεζόν. Μην ξεχνάτε πως νωρίς, νωρίς οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να διακόψουν το “Ξαναδέστε τους” που δεν απέδιδε τα μέγιστα. Το “Ready Steady Cook” φαινόταν να διαθέτει όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Τηλεπαιχνίδι, μαγειρική, λίγη ρετρό νοσταλγία από εκπομπές που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και φυσικά τον Άκη Πετρετζίκη στην παρουσίαση. Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα τηλεθέασης αυτή την μία εβδομάδα που η εκπομπή βρίσκεται στον αέρα μοιάζουν απογοητευτικά.

Ακόμη και η πρεμιέρα της εκπομπής δεν κατάφερε να πιάσει διψήφια νούμερα τηλεθέασης, ενώ στις ημέρες που ακολούθησαν το τηλεπαιχνίδι κατέληξε να σημειώνει τηλεθέαση πέριξ του 5%. Ενδεικτικά, το επεισόδιο της Δευτέρας σημείωσε ποσοστό στο γενικό σύνολο 4,8%.

Με αυτές τις επιδόσεις, δύσκολα θα μπορέσει το νέο (παλιό) πρόγραμμα του Alpha να μακροημερεύσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα