“Ντοκουμέντο”: Η Μπουζαλά κατάφερε να φάει τη θέση του Αλαφογιώργου στην ΕΡΤ

“Ντοκουμέντο”: Η Μπουζαλά κατάφερε να φάει τη θέση του Αλαφογιώργου στην ΕΡΤ
Το στιγμιότυπο από το δελτίο της ΕΡΤ youtube

Με τον πιο έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο, οι δύο δημοσιογράφοι της ΕΡΤ έδωσαν τη δική τους απάντηση για το αμήχανο και ομολογουμένως "'άκομψο" μεταξύ τους στιγμιότυπο που μεταδόθηκε από τον "αέρα" της δημόσιας τηλεόρασης

Πρωταγωνιστές σε ένα μίνι… “σκάνδαλο” που μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΡΤ και μετά αναπαράχθηκε κατά κόρον από ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με αποτέλεσμα να γίνει viral και στο Ίντερνετ, έγιναν ο Αντώνης Αλαφογιώργος και η Έλενα Μπουζαλά.

Πρόκειται για ένα ομολογουμένως περίεργο στιγμιότυπο στο οποίο ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ ακούγεται αφού έχει αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του δελτίου ειδήσεων να στρέφεται προς την αθλητικογράφο συνάδελφό του, λέγοντάς της “Έλα, έφυγες! Τι θα κάνεις, θα μας πάρεις τη θέση;”.

Η φράση πράγματι ακούστηκε παρά το γεγονός ότι από πάνω είχε αρχίσει να παίζει το μουσικό σήμα του δελτίου ειδήσεων, όμως το περιστατικό δεν έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό, ούτε έλαβε διαστάσεις. Μέχρι τη στιγμή που την επόμενη ημέρα η εκπομπή “Happy Day” μετέδωσε και σχολίασε το στιγμιότυπο, με αποτέλεσμα να συζητηθεί με όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο…

Σήμερα, οι δύο δημοσιόγραφοι επανέφεραν μόνοι τους το θέμα στη δημοσιότητα, δίνοντας τη δική τους απάντηση και…. “τρολάροντας” το σύμπαν! Σε φωτογραφία που ανήρτησαν στα social media, η Μπουζαλά εμφανίζεται να κάθεται αγέρωχη στη θέση του παρουσιαστή ειδήσεων και αυτός να στέκεται αμήχανα από πάνω της έχοντας μείνει χωρίς θέση… Όσο για τη λεζάντα, αυτή τα λέει όλα: “Τα κατάφερα”!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα