Ντορέττα και Βασάλος ήταν ‘Εδώ’, οι τηλεθεατές πάλι όχι

Ντορέττα και Βασάλος ήταν ‘Εδώ’, οι τηλεθεατές πάλι όχι

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την εκπομπή "Εδώ". Χαμηλές πτήσεις, ιδίως στα νεανικά κοινά

Το πολυδιαφημισμένο μαγκαζίνο με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Δημήτρη Μηλιόγλου στο πλευρό της, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Απέναντι στην αποδυναμωμένη ‘Ελένη’, είχε να ανταγωνιστεί και το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 “ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ” που σαρώνει στα νεανικά κοινά.

Το ΣΚΑΙ βελτίωσε ελαφρά την τηλεθέαση στη συγκεκριμένη ζώνη, όπου η επανάληψη της Παπαδημητρίου με το “Κάνε Παζάρι” μετά βίας έπιανε 6 – 7%. Ωστόσο, στα νεανικά κοινά το φρέσκο πρόγραμμα δεν φαίνεται να έφερε και φρέσκο αέρα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, η εκπομπή “Εδώ” σημείωσε ποσοστό 13,5% στο σύνολο και 8,7% στις ηλικίες 15-44.

Εκείνη που πήρε τη μερίδα του λέοντος ωστόσο ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, τόσο στο σύνολο, όσο και στις ηλικίες 15-44. Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ σημείωσε τηλεθέαση 16,2% στο σύνολο 18% στις νεότερες ηλικίες. Περιττό βέβαια να αναφέρουμε πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και η “μπίλια” της τηλεθέασης έχει ακόμη δρόμο… για να κάτσει σε κάποιο πρόγραμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα