Ο Άκης Πετρετζίκης πάει ΑΝΤ1

Ο Άκης Πετρετζίκης πάει ΑΝΤ1

Πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται ο αγαπημένος σεφ. Σε τι κόνσεπτ εικάζεται πως θα τον δούμε από το φθινόπωρο

Ένα βήμα από τη συμφωνία με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Άκης Πετρετζίκης. Ο τηλεοπτικός σταθμός, μετά και την επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου, προετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα που θα κερδίσει τη μερίδα του λέοντος απέναντι στον ανταγωνισμό με τη νέα σεζόν. Στα πλαίσια αυτά, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι πολύ κοντά στο να φέρουν στο κανάλι τον σεφ που έχει όλα αυτά τα χρόνια το πιστό κοινό που τον ακολουθεί.

Μετά την απόπειρα να δοκιμαστεί σε τηλεπαιχνίδι, με το "Ready, Steady, Cook" από τον Alpha, η οποία δεν γνώρισε ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές, φαίνεται πως ο πρώτος Master Chef επιθυμεί ένα και μόνο. Να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά και για το οποίο λατρεύτηκε από μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών. Είναι ενδεικτικό πως η επανάληψη του "Καν' το όπως ο Άκης" που προβάλλεται τα απογεύματα από το MEGA, συνεχίζει να φέρνει τηλεθέαση παρά το κυριολεκτικά ξαναζεσταμένο φαγητό.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού φαίνεται πως θα επιθυμούσαν ο Άκης να βρίσκεται και στο πλατό του πρωινού προγράμματος, καθώς όλα δείχνουν πως η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου δεν θα παραμείνει στη συντροφιά του "Πρωινού" και της Φαίης Σκορδά από το φθινόπωρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο νέος Master Chef συνάντησε τον παλιό

Not ready, nor steady: Παγωμένες τηλεθεάσεις για τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης αναβιώνει παλιό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του MEGA

ADVERTISING

SHARE: