Ο Κανάκης μένει ΑΝΤ1 και διαμορφώνει όλη τη βραδινή ζώνη του σταθμού

Ο Κανάκης μένει ΑΝΤ1 και διαμορφώνει όλη τη βραδινή ζώνη του σταθμού

Με ανακοίνωσή του το κανάλι του Αμαρουσίου κοινοποιεί την ανανέωση της αποκλειστικής συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη. Ποια τα σχέδια για τη βραδινή ζώνη;

Ο Αντώνης Κανάκης ανανεώνει την αποκλειστική του συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ως και το 2021. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του σταθμού ο Σαλονικιός παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με το κανάλι και αναλαμβάνει ρόλο ρυθμιστή της βραδινής ζώνης του σταθμού.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα” θα διαμορφώνει όλη τη Late Night ζώνη, η οποία να θυμίσουμε “ξηλώθηκε” στις αρχές του έτους ρίχνοντας αυλαία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα, όπως και η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, θα βρεθούν πολύ σύντομα στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη.

“Ετοιμάζεται κάτι, κάπως διαφορετικό. Θα έλεγα ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας. Μια ανθρώπινη, γήινη αληθινή εκπομπή που θα έχει μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη ελευθερία. Δεν θα περιορίζεται στη σάτιρα” σημείωνε από τον αέρα του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης για το νέο κόνσεπτ που ετοιμάζει εδώ και μήνες και πρόσθετε: “Όσο για το όνομα, μην ρωτήσετε. Τίτλος δεν υπάρχει και μπορεί να είναι η πρώτη εκπομπή που κάνει πρεμιέρα χωρίς όνομα”, ανέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής που διαβεβαίωσε πως μέρος στο νέο εγχείρημα θα λάβουν και οι έτεροι “Καππαδόκες” του Ράδιο Αρβύλα.

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη είχε ανακοινώσει από το φθινόπωρο πως η εκπομπή δεν θα προβαλλόταν πλέον σε εβδομαδιαία βάση, αλλά κάθε φορά που οι Αρβύλα θα αισθάνονταν έτοιμοι να βγουν και να πουν κάτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα