Ο Τανιμανίδης είδε τις ‘Γυναίκες’ του ΑΝΤ1 και πόσταρε γι’ αυτές

Ο Τανιμανίδης είδε τις ‘Γυναίκες’ του ΑΝΤ1 και πόσταρε γι’ αυτές

Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης "τίμησε" τις γυναίκες, βλέποντας τα βραβεία του περιοδικού VOTRE BEAUTÉ στον Αντέννα

Τις “Γυναίκες της Χρονιάς” για το 2017 βράβευσε ο ΑΝΤ1 και το περιοδικό VOTRE BEAUTÉ, σε μια λαμπερή βραδιά, που ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες που ξεχώρισαν για το ήθος, το έργο και δράση τους. Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, και τιμήθηκαν δεκάδες γυναίκες, από το χώρο της τέχνης, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, των Media, του αθλητισμού και πολλών άλλων τομέων που οι γυναίκες σήμερα διαπρέπουν.

Μια εκ των διακριθέντων ήταν και η Πέγκυ Αντωνάκου, CEO της Microsoft Hellas, η οποία τυγχάνει καλή φίλη του, Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής αν και αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor που προβάλλεται στον ΣΚΑI, παρακολούθησε το πρόγραμμα του ANT1 και μάλιστα δε δίστασε να το ποστάρει και στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, πλέκοντας το εγκώμιο της Πέγκυς Αντωνάκου.

“Κορίτσια να σας γνωρίσω στη φίλη μου την Πέγκυ (Αντωνακου). Η Πέγκυ χθες (με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας) αναδείχθηκε μια από της Γυναίκες της Χρονιάς στην Ελλάδα για τις ηγετικές της ικανότητες και το όραμα της μέσα από την εργασία της ως γυναίκα CEO της Microsoft Hellas!

Σε μια εποχή που τα πρότυπα μας περιορίζονται σε κοριτσια-Social Media αστέρες και fashion icons, αν μπορέσεις να δεις πέρα από τη μάζα θα ανακαλύψεις ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σε εμπνεύσουν!

Προσωπικά είμαι πολύ περήφανος για την ακούραστη φίλη μου, που πρόσφατα έγινε και #μαμα!  

Όπως είπε κι η ίδια για τις γυναίκες: «Νομίζω πως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα σε κάθε ηλικία είναι τα αθέατα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις σχετικά με το ρόλο της μέσα σε μια κοινωνία που η ισότητα των δύο φύλων δεν έχει επιτευχθεί – ακόμα.” #proudfriend #inspiringpeople #womenoftheyear #weareallthesame — περήφανος στην τοποθεσία Samana Las Terrenas.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα