Οι 10 πιο αστείοι ήρωες του ΑΜΑΝ

Οι 10 πιο αστείοι ήρωες του ΑΜΑΝ

Από τον Μαέβιους στον Χούλιγκαν και από τον αυθάδη κλειδαρά στον ανεκδιήγητο σερβιτόρο, αυτούς τους χαρακτήρες της σατιρικής εκπομπής δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ (vids)

Αν υπάρχει μια εκπομπή της εφηβικής μας ηλικίας (εμάς των 30 και κάτι) που θυμόμαστε περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση αυτή είναι σίγουρα το “ΑΜΑΝ”. Πολύ πριν το Ράδιο Αρβύλα, οι τυπάδες από τη Θεσσαλονίκη που “πούλαγαν την τρέλα τους”, γύριζαν τα πιο επικά σκετσάκια πολύ πριν εφευρεθεί καν το youtube και μοίραζαν γέλιο με το κιλό. Με γελοίες περούκες, υπερμεγέθη γυναικεία στήθη ή ακόμη και μυτερά εξωγήινα αυτιά, οι Αντώνης Κανάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης και Γιάννης Σεβετάς (μεταξύ άλλων βέβαια) γύρισαν βίντεο καθημερινής τρέλας, με μπόλικη δόση υπερβολής.

Από τον δημόσιο υπάλληλο, στον σερβιτόρο για κλάματα και την κλασική Ελληνίδα χήρα ηλικιωμένη κάποιοι από τους θεόρμουρλους χαρακτήρες που έχτισαν ο Αντώνης Κανάκης και ενσάρκωσε κατά κύριο λόγο ο Σωτήρης Καλυβάτσης με το πηγαίο του ταλέντο έχουν γίνει cult, διάσημες φιγούρες που ποτέ δεν βαριόμαστε να ξαναβλέπουμε.

Συγκεντρώσαμε έτσι τις δέκα προσωπικότητες του ΑΜΑΝ που θυμόμαστε πιο έντονα από εκείνη την ξεκαρδιστική εκπομπή και στους παρουσιάζουμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα