‘Ουδείς αναντικατάστατος’ λένε οι θεατές του House of Cards και προτείνουν τον νέο ‘Σπέισι’

‘Ουδείς αναντικατάστατος’ λένε οι θεατές του House of Cards και προτείνουν τον νέο ‘Σπέισι’

Ένας θαυμαστής της επιτυχημένης σειράς του Netflix πρότεινε να αντικατασταθεί ο Κέβιν Σπέισι από τον κωμικό Κέβιν Τζέιμς και συγκέντρωσε 22.000 υπογραφές. Αν φτάσει τις 25.000 η πρόταση θα κατατεθεί επίσημα στο κανάλι

Το νέο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι οδήγησε στην απομάκρυνση του ηθοποιού από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix “House of Cards”. Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να θορύβησε μια μερίδα θαυμαστών του πολιτικού θρίλερ, οι οποίοι έσπευσαν να προτείνουν τον αντικαταστάτη του άλλοτε αγαπημένου τους Φρανκ Άντεργουντ.

Ειδικότερα, ένας τηλεθεατής εν ονόματι Robbie Pyma αποφάσισε να συγκεντρώσει υπογραφές για να αντικατασταθεί ο Σπέισι από τον ηθοποιό Κέβιν Τζειμς, γνωστό για την κωμική “πάστα” του. Την πρότασή του ήδη συμμερίζονται 22.000 θαυμαστές του House of Cards, που έσπευσαν να συνυπογράψουν. Αν ο Pyma συγκεντρώσει 25.000 υπογραφές, τότε η πρόταση για τον Τζέιμς θα κατατεθεί στη διεύθυνση προγράμματος του Netflix (πιθανότατα βέβαια δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή).

Το House of Cards έχει προγραμματιστεί να τελειώσει στον έκτο κύκλο του και το συνδρομητικό κανάλι έχει ήδη διακόψει όλες τις σχέσεις του με τον Σπέισι.

(Με πληροφορίες από bustle, φωτογραφία: Matthias Balk, Richard Shotwell/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα