‘Παρθένα Ζωή’: Η κόρη της Μηλιαρέση κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην TV

‘Παρθένα Ζωή’: Η κόρη της Μηλιαρέση κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην TV

O ANT1 ξεκίνησε δυναμικά στην απογευματινή ζώνη με μια νέα σειρά που έρχεται με τον αέρα του "διεθνή" τίτλου, αλλά και ένα διαλεχτό καστ. Πώς επελέγη η Σοφίνα Λαζαράκη ανάμεσα σε 1.000 υποψήφιες

Το φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει μπει δυναμικά στην αρένα και τα πρώτα δείγματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τους ιθύνοντες τους σταθμού. Τη Δευτέρα ξεκίνησε και η νέα καθημερινή σειρά του σταθμού, “Παρθένα Ζωή”, η οποία παίρνει lead από το Still Standing το οποίο και έχει ξεκινήσει με εξαιρετικές επιδόσεις την πρώτη εβδομάδα προβολής. Η Σοφίνα Λαζαράκη έπεσε όπως λέει στα βαθιά με τη νέα αυτή σειρά, πλάι στους Αποστόλη Τότσικα και Γιάννη Χατζηγεωργίου. Βλέπετε μπορεί η Ζωή που υποδύεται η κόρη της Μαίρης Μηλιάρεση στο σίριαλ να είναι παρθένα, εξίσου παρθενική όμως είναι και η εμφάνισή της στην τηλεόραση και στη διαδικασία των γυρισμάτων.

Η σειρά πλαισιώνεται από μια σειρά αγαπημένους ηθοποιούς, όπως οι Χριστίνα Τσάφου, Τζένη Μπότση, Γιάννης Ποιμενίδης, Μυριέλα Κουρεντή, Νίκος Αναγνωστόπουλος και πολλοί άλλοι. Η Σοφίνα ανέφερε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Το Πρωινό” πως δεν γνωρίζει καν πως έγινε η πρόταση να περάσει από καστ. “Κάποιος πήρε τηλέφωνο τη μαμά” αναφέρει χαρακτηριστική, η οποία και την προέτρεψε να κάνει το δοκιμαστικό. Μάλιστα φαίνεται πως για τον ρόλο της Ζωής που μένει αναπάντεχα έγκυος πριν ακόμη απολαύσει τις χαρές του έρωτα, πέρασαν από καστ 1000 ηθοποιοί.

 

Και κάπως έτσι, η διάσημη στα πέρατα του κόσμου Χουάνα, πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα με πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 και έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση. Όπως έχουμε αναφέρει και το καλοκαίρι η Χουάνα γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, αλλά έχει ταξιδέψει σε 24 χώρες, πέραν εκείνων που έχουν διασκευάσει το σενάριό της.

Μπορείτε να πάρετε μια χορταστική γεύση από την πρεμιέρα της σειράς στο βίντεο που ακολουθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα