Poll: Ψηφίστε τον πιο αντιπαθή παίκτη reality όλων των εποχών

Poll: Ψηφίστε τον πιο αντιπαθή παίκτη reality όλων των εποχών
Παίκτες από ελληνικά reality που προκάλεσαν την οργή του τηλεοπτικού κοινού

Χανταμπάκης και Βαλαβάνη ή Τζώρτζης; Ή μήπως κλασική αξία και Άσπα Τσίνα από Fame Story; Συλλέξαμε όλους τους παίκτες που προκάλεσαν την οργή του τηλεοπτικού κοινού και σε βάζουμε να ψηφίσεις

Από την πρώτη μέρα που τα reality κατέκλυσαν την ελληνική τηλεόραση, όλοι τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια “υπεροψία”. Χαμηλής ποιότητας προϊόντα, κλειδαρότρυπα και άλλα πολλά έχουν ειπωθεί για το φαινόμενο της παρακολούθησης της ζωής ή μέρους αυτής από μια κάμερα.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια (έχουν πλέον περάσει 18 χρόνια) υπήρξαν στιγμές reality που γέμισαν τα ταμεία των τηλεοπτικών σταθμών με έσοδα από διαφημίσεις, αφού χτυπούσαν ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης.

Πρόσφατο παράδειγμα, η περσινή επέλαση του Survivor, αλλά και η φετινή αντοχή του στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης, καθώς και το φαινόμενο Master Chef. Υποψιαζόμαστε πως το συστατικό της επιτυχίας, έχει ένα όνομα. “Μισητός παίκτης”.

Ο διαγωνιζόμενος που προκαλεί την ένταση, εκείνος που μηχανορραφεί, που υποσκάπτει τους άλλους, που άλλα λέει μπροστά τους και άλλα μόνος μπροστά στην κάμερα. Δόξα το… θεό τέτοιοι υπήρξαν πολλοί. Ποιος όμως είναι Ο αντιπαθέστερος όλων;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα