Power Of Love: Δώρος και Αθηνά δεν είναι πια εδώ – Λύση “εξοστρακισμού” πρότεινε η Μπακοδήμου

Power Of Love: Δώρος και Αθηνά δεν είναι πια εδώ – Λύση “εξοστρακισμού” πρότεινε η Μπακοδήμου
Ο Δώρος και η Αθηνά από την εκπομπή Power Of Love Youtube

Οι δύο δημοφιλέστεροι συμμετέχοντες του παιχνιδιού αποχώρησαν οικειοθελώς και η παραγωγή τους δίνει διορία μια εβδομάδα να επιστρέψουν. Πώς θα αναπληρωθεί το κενό;

Είναι χωρίς αμφιβολία το πιο διάσημο ζευγάρι στο Power Of Love και αν δεν κάνουμε λάθος, τουλάχιστον ο Κύπριος παίκτης, Δώρος, είναι εκείνος που ανακηρύχθηκε περισσότερες φορές πιο αγαπημένος του κοινού. Ωστόσο, τη Δευτέρα, η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως οι δύο τους δεν είναι στο σπίτι και εξήγησε πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι για εκείνους από εδώ και πέρα.

“Ο Δώρος και η Αθηνά δεν είναι εδώ. Ο Δώρος έχει κάτι για το οποίο δεν έχουμε λεπτομέρειες, προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα, δεν μας έχει πει τι ακριβώς τι συμβαίνει. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει πως αν δεν είναι εδώ ο Δώρος δεν έχει λόγο να είναι στο παιχνίδι” εξηγεί η παρουσιάστρια που περιγράφει πως οι δύο έχουν διορία μια εβδομάδα να επιστρέψουν.

Όπως σχολιάζει μάλιστα, ακόμη και αν το πράξουν, θα είναι στην διακριτική ευχέρεια των άλλων συμμετεχόντων η παραμονή τους. “Αν επιστρέψουν, για να γίνουν δεκτοί θα ψηφίσετε εσείς, αν δηλαδή δέχεστε την επιστροφή τους στο σπίτι” εξήγησε η παρουσιάστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα