Power Of Love: Είναι το ‘στόρι’ “Δώρος και Αθηνά” μια καλοστημένη φάρσα;

Power Of Love: Είναι το ‘στόρι’ “Δώρος και Αθηνά” μια καλοστημένη φάρσα;
Ο Δώρος και η Αθηνά σε στιγμιότυπο από το σπίτι του Power Of Love Youtube

Έξαλλη η Μπακοδήμου με Δώρο και Αθηνά. Δεν θα μας πείτε τι θα δείξουμε και πώς θα προχωρήσουμε το show. Αυτό θα το αποφασίσει η παραγωγή και εγώ

Ένταση στο Power Of Love το βράδυ της Παρασκευής, με παίκτες και παρουσιάστρια να βάλουν κατά του Δώρου και της Αθηνάς, οι οποίοι είναι πάλι μαζί – που είχαν χωρίσει, που τα είχαν ξαναβρει, που είχα διαφωνήσει, που θα αποχωρούσαν και τελικά είναι ακόμη εκεί – και κατά τη διάρκεια του Gala έδωσαν ένα μίνι show. Ο Κύπριος σηκώθηκε να φύγει, η Αθηνά τον ακολούθησε προκειμένου να τον μεταπείσει και στη συνέχεια και οι δύο συζήτησαν πως θα φύγουν παρέα από το Power Of love, αλλά τελικά κάθισαν στις θέσεις τους.

Η συμπεριφορά τους αυτή εκνεύρισε πολλούς από τους συμπαίκτες που άφησαν αιχμές για το κατά πόσο, όλο αυτό το love story είναι μια “κακοπαιγμένη” φάρσα. Όπως σχολίασαν είναι αδύνατο πλέον να παρακολουθήσει κανείς τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες που μέρα, με τη μέρα χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, αποχωρούν και τελικά παραμένουν.

Η Μαρία Μπακοδήμου, εμφανώς εκνευρισμένη κάλεσε τους παίκτες να καθίσουν στις θέσεις τους. Όταν οι Δώρος και Αθηνά της ζήτησαν να τους βγάλει κάρτα ή στη συνέχεια να “παίξει” τα βίντεο, εκείνη απάντησε. “Δεν θα μας πείτε τι θα δείξουμε και πώς θα προχωρήσουμε το show. Αυτό θα το αποφασίσει η παραγωγή και εγώ”.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Για την ιστορία πάντως, στο τέλος, ο Κύπριος παίκτης κατάφερε να βάλει άλλες 2,500€ στην τσέπη του, αφού ψηφίστηκε για μια ακόμη φορά πιο δημοφιλής παίκτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα