Power of Love: Η αλλαγή του Νίκου όταν έκλεισαν οι κάμερες και ο Dj που θέλει την Κλαούντια

Power of Love: Η αλλαγή του Νίκου όταν έκλεισαν οι κάμερες και ο Dj που θέλει την Κλαούντια

Η Βίβιαν που ήταν μέχρι πρότινος το ταίρι του Νίκου Σπυριδαντωνάκη αποκάλυψε ότι κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι ο 45χρονος παίκτης της έδειξε έναν τελείως διαφορετικό εαυτό - Ένας νέος παίκτης και μια νέα παίκτρια στο σπίτι της αγάπης

Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την Παρασκευή από το “Power of Love” και παρολίγο να αποχωρήσει και το ταίρι του στο σπίτι της αγάπης, Βίβιαν Τσίμιλα. Τελικώς η ξανθιά παίκτρια αποφάσισε μετά από μια συζήτηση που είχε μαζί του στο Κόκκινο Δωμάτιο να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο on camera αποχωρισμός τους έκρυβε συγκίνηση, ωστόσο η νεαρή παίκτρια αποκάλυψε στο επεισόδιο της Δευτέρας έναν τελείως διαφορετικό Νίκο πίσω από τις κάμερες.

«Εγώ μετά τις κάμερες πήγα να του μιλήσω, να τον χαιρετήσω (έξω από το στούντιο). Είδα μια συμπεριφορά που δεν την έδειξε μέσα στο στούντιο. Και λέω “οκ μπορεί να θύμωσε, να νευρίασε”. Και πήγα -μπροστά ήταν και τα περισσότερα αγόρια. Και φώναζε και έκανε σαν τρελός. Είχε τα δικά του θέματα και ένιωσα ότι ξεσπούσε πάνω μου. Μετά μου έδωσε να καταλάβω ότι τον ενόχλησε που έμεινα. Την επόμενη ημέρα είχα κάποιες δουλειές και έπρεπε να γυρίσω στην Αθήνα. Εξαφανίστηκε, σημεία ζωής τίποτα» είπε η Βίβιαν στη Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε ότι πήγε να τον βρει στο μαγαζί που δουλεύει.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας εάν είδε τον Νίκο εκεί με μια άλλη γυναίκα η Βίβιαν απάντησε: «Επιβεβαίωσα όλα αυτά που είπα. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε γιατί είναι άτομα που είναι εκτός κάμερας. Είδα κάτι, το οποίο δεν μου άρεσε»…

Η Κλαούντια και ο νέος παίκτης

Στο μεταξύ η δημοφιλής στο σπίτι των κοριτσιών Κλαούντια Πασκουαλίνι επέστρεψε στο “Power of Love” και όπως φαίνεται ίσως έχει πλέον μια ευκαιρία να γνωρίσει και αυτή τον τηλεοπτικό της έρωτα: Ο νέος παίκτης στο ριάλιτι γνωριμιών είναι ο Σάκης Μαστοράκης, dj και όπως ανέφερε μπήκε στο σπίτι έχοντας ξεχωρίσει την ιταλίδα κοκκινομάλλα.

«Μου αρέσουν τα δύσκολα γενικά, μου αρέσει κάτι το οποίο δεν στεριώνει, να το κάνω να στεριώνει. Μου αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις με λίγα λόγια. Οπότε η Κλαούντια ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά δεν ξέρω δεν έχω δεχτεί την αύρα της. Δεν μπορώ να είμαι ψεύτικος και να πω «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου τώρα» δήλωσε ο Σάκης Μαστοράκης.

Η είσοδος του Σάκη στο σπίτι των κοριτσιών:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα