Power of Love: Η διπλή αποχώρηση και η αιφνίδια πρόταση γάμου

Power of Love: Η διπλή αποχώρηση και η αιφνίδια πρόταση γάμου

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας με αποτέλεσμα από το σπίτι της αγάπης να αποχωρήσει ο Ανδρέας Ανδρεανός - Ποια παίκτρια δέχθηκε πρόταση γάμου και ποιον έδιωξε με την αρνητική του ψήφο το τηλεοπτικό κοινό

Ανατροπές, αποκαλύψεις και διπλή αποχώρηση είχε το χθεσινό Gala του ριάλιτι γνωριμιών “Power of Love“, στο οποίο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά ο κανόνας της αρνητικής ψήφου του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δύο πιο αγαπητοί παίκτες των τηλεθεατών ήταν η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Πάνος Ζάρλας, με τις γυναίκες να δίνουν ασυλία στον Μιχάλη Κάββαλο και τα αγόρια στην Άννα Λορένη. Υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν οι Ανδρέας Ανδρεανός και Ειρήνη Τσακαλίδου.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου κηρύχθηκε ως η πιο δημοφιλής παίκτρια για την εβδομάδα που πέρασε. Κέρδισε 2.500 ευρώ και παράλληλα προστάτευσε το σπίτι της και την Τσακαλίδου. Ως αποτέλεσμα ο Ανδρέας Ανδρεανός αποχώρησε (για δεύτερη φορά) από το τηλεπαιχνίδι.

Επιπλέον, οι τηλεθεατές έδωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στον Νίκο Σπυριδαντωνάκη με αποτέλεσμα και αυτός να φύγει από το σπίτι της αγάπης.

Η αποχώρηση του Ανδρέα (στο ‘15.19) και του Νίκου στο ‘28.51:

Η πρόταση γάμου

Συγκεκριμένα η Άννα Λορένη αποκάλυψε ότι ο πρώην της ταξίδεψε για χάρη της μέχρι την Κωνσταντινούπολη και της έκανε πρόταση γάμου, ζητώντας της να φύγει άμεσα από το παιχνίδι, όταν είδε ότι η μελαχρινή μπήκε στο παιχνίδι.

«Όχι, ο Παναγιώτης δεν το ήξερε, όταν είχε συμβεί. Μετά από αυτό αρχίσαμε να ανοιγόμαστε με τον Παναγιώτη. Δεν είχαμε χωρίσει επίσημα. Του είχα ζητήσει χρόνο να γυρίσω στην Ελλάδα για να ηρεμήσω. Ζούσαμε μαζί στο εξωτερικό. Όταν γύρισα στην Ελλάδα πήρα την απόφαση ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του και μπήκα στο παιχνίδι. Αυτός όταν είδε όλα αυτά στο παιχνίδι, το είδε από τα social media, αλλά δεν καταλαβαίνει τι λέμε. Στην πρώτη εβδομάδα, αφού επέστρεψα στο παιχνίδι, ήρθε εδώ στην Τουρκία και είχε συμβεί αυτό το σκηνικό. Τότε ήρθε και μου είπε “φύγε από το παιχνίδι, φύγω τώρα”» είπε η παίκτρια μπροστά σε όλους.

Το στιγμιότυπο στο ‘22.13:

Οι δύο νέοι παίκτες

Τη Δευτέρα δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο τηλεοπτική σπίτι της αγάπης και όπως προμηνύεται στο τρέιλερ θα ταράξουν τα νερά και τις ισορροπίες. Ο Αλέξανδρος και ο Κυριάκος γνωρίζουν τα κορίτσια και μάλιστα ο πρώτος δηλώνει πως μπορεί να έχει έρθει στο σπίτι για κάποια συγκεκριμένη κοπέλα. Από τα όσα φαίνονται στο τρέιλερ αυτή είναι ενδεχομένως η Στέλλα κάτι που δεν θα αρέσει καθόλου στον Πάνο Ζάρλα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα