Power of Love: Ο τσακωμός Αθηνάς – Δώρου και το γράμμα που συγκίνησε τον Σωκράτη

Power of Love: Ο τσακωμός Αθηνάς – Δώρου και το γράμμα που συγκίνησε τον Σωκράτη
Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης συζητούν για τη σχέση τους ΣΚΑΪ

Ο καυγάς, τα κλάματα, η επανασύνδεση και τα "ραβασάκια" που θορύβησαν το τηλεοπτικό σπίτι της αγάπης

Το πρώτο και ίσως το πιο δημοφιλές ζευγάρι του ριάλιτι γνωριμιών Power of Love χώρισε… για μερικές ώρες. Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είχαν έναν έντονο τσακωμό και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με αφορμή τις πλάκες της νεαρής παίκτριας.

Το προσωρινό και άδοξο “τέλος” έφερε το επαναλαμβανόμενο τρολάρισμα που έκανε η 19χρονη όπως δηλώνει Αθηνά στον νεαρό Κύπριο, το οποίο του προκαλούσε ενόχληση. Αποφάσισε έτσι να της πει on camera ότι θέλει να χωρίσουν. Η επιλογή του στεναχώρησε την Αθηνά, η οποία τού ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς ο μόνος λόγος που είχε για να μένει εκεί ήταν ο Δώρος.

Η Αθηνά μετά το τέλος της συζήτησής τους απομονώθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες και έβαλε τα κλάματα μην μπορώντας να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Αυτό, όμως, δεν κράτησε πολύ αφού μετά άρχισε να γελά και να συμμετέχει στις κουβέντες των συμπαικτών της σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ο Δώρος, από την άλλη, εμφανώς στεναχωρημένος, συζήτησε με κάποια από τα υπόλοιπα παιδιά όσα έγιναν με την Αθηνά και τον λόγο, για τον οποίο της ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους.

Δείτε τον καυγά (στο 01.09′ και στο 09.11′):

Λίγες ώρες μετά, στο gala, ο Δώρος βρήκε την Αθηνά στην κουζίνα και χωρίς να μιλήσουν έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου: «Ξέρεις ότι δεν το εννοούσα και ξέρεις ότι ήταν το ίδιο λάθος που με ενοχλεί συνέχεια. Άμα υπάρχουν αντιδράσεις, υπάρχει και συναίσθημα» εξήγησε ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος είχε εκλάβει λανθασμένα τις αντιδράσεις της Αθηνάς. Και οι δύο ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν να μη φτάσουν ξανά σε αυτό το σημείο.

Η επανασύνδεση στο 03.30′:

Παράλληλα, στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, η Αθηνά έχει μια ισυγκινητική στιγμή με τον Σωκράτη: Του παραδίδει ένα γράμμα που έγραψε η Κυριακή για εκείνον αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι…

Δείτε την αντίδρασή του όταν διαβάζει το γράμμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα