Power of Love: Το μήνυμα του Ισαάκ Σεμερτζίδη μετά την αποχώρησή του- Οι σπόντες για τους “επαγγελματίες παίκτες”

Power of Love: Το μήνυμα του Ισαάκ Σεμερτζίδη μετά την αποχώρησή του- Οι σπόντες για τους “επαγγελματίες παίκτες”

Ο πρώην παίκτης του Power of Love ευχαρίστησε το κοινό που δεν αποκλείεται να τον στείλει ξανά μέσα στο "σπίτι της αγάπης"

Μόλις δύο εβδομάδες έμεινε στο σπίτι του Power of Love, αλλά ήταν αρκετές για να έρθει κοντά με την Μαρίνα Βεαζόγλου, η οποία ήταν απαρηγόρητη κατά την αποχώρηση του.

Ο 31χρονος γυμναστής από την Θεσσαλονίκη Ισαάκ Σεμερτζόγλου, μετά την αποχώρησή του έγραψε το παρακάτω μήνυμα απαντώντας στο κύμα αγάπης που δέχεται στα social media.

«Ξέρεις γιατί απογοητεύεσαι από τους ανθρώπους; Γιατί πιστεύεις ότι θα έκαναν κι αυτοί το ίδιο που έκανες εσύ για αυτούς. Έτσι είναι τα παιχνίδια… Επαγγελματίας παίκτης δεν θα γινόμουν, όπως και δεν έγινα ποτέ στο σύντομο πέρασμά μου, χάνοντας την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου που όλοι δόξα τω Θεώ αντιληφθήκατε και αγαπήσατε σε εμένα. Ίσως αλλάζουν τα δεδομένα… ίσως… όμως πάντα το Power of Love υπάρχει παντού και εξελίσσεται σε Power of Life! Καλή Μεγάλη εβδομάδα σε όλους και καλό Πάσχα! Υ.Γ. Τη δύναμη της αγάπης και της ζωής την κρατάμε πάντα στα χέρια μας!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα