Power Of Love: Το twitter γλέντησε την πρεμιέρα του reality

Power Of Love: Το twitter γλέντησε την πρεμιέρα του reality

Η στιλίστρια μόδας στο Ντουμπάι, οι κλισέ ατάκες και το hardcore reality που παρουσίασε το ΣΚΑΙ, έβαλαν φωτιά στο twitter

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ σάρωσε το πρόγραμμα του, κόβοντας “μαχαίρι” τις εκπομπές “ΕΔΩ” και “Rodeo” για να παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό το “Power Of Love” με τη Μαρία Μπακοδήμου. Έξι άνδρες και έξι γυναίκες κλείνονται σε έναν χώρο με απώτερο σκοπό (πέραν της προφανούς δίψας για δημοσιότητα) την εξεύρεση του έρωτα.

Οι δύο ομάδες φιλοξενούνται στο ίδιο κτίριο, σε διαφορετικούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των δύο ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται. Οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας, ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Τα κριτήρια επιλογής των παικτών προφανή, στη λογική του “My Style Rocks”. Η πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα και προκάλεσε “αλαλαγμό” στο twitter με απίθανα σχόλια. Στα highlights η ιδιότητα μια εκ των παικτών, που δηλώνει στυλίστρια στο Ντουμπάι και οι σπαρταριστές επισημάνσεις των χρηστών του twitter.












Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα