Ράδιο Αρβύλα δύο φορές την εβδομάδα από Δευτέρα – Πότε ξεκινά η νέα εκπομπή

default image

Η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1…. παίρνει μπροστά, από Δευτέρα

Μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, έρχονται και οι λεπτομέρειες της νέας “διάταξης” στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, the boys are back in town. Το ” Ράδιο Αρβύλα” έρχεται και πάλι στους δέκτες μας και μάλιστα θα παρακολουθούμε τους Σαλονικιούς δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι, Δευτέρα και Τρίτη στις 00:15 έχει “Ράδιο Αρβύλα”.

Επιπλέον, την Τετάρτη 7 Μαρτίου, ο Αντώνης Κανάκης κάνει πρεμιέρα στην ίδια ζώνη με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.

Θα πρόκειται, όπως μας ενημερώνει το Δελτίο Τύπου του σταθμού, για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

“Ετοιμάζεται κάτι, κάπως διαφορετικό. Θα έλεγα ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας. Μια ανθρώπινη, γήινη αληθινή εκπομπή που θα έχει μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη ελευθερία. Δεν θα περιορίζεται στη σάτιρα” σημείωνε από τον αέρα του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης για το νέο κόνσεπτ που ετοιμάζει εδώ και μήνες και πρόσθετε: “Όσο για το όνομα, μην ρωτήσετε. Τίτλος δεν υπάρχει και μπορεί να είναι η πρώτη εκπομπή που κάνει πρεμιέρα χωρίς όνομα”, ανέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής που διαβεβαίωσε πως μέρος στο νέο εγχείρημα θα λάβουν και οι έτεροι “Καππαδόκες” του Ράδιο Αρβύλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα