Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης ανακοίνωσε το φινάλε της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης ανακοίνωσε το φινάλε της εκπομπής

Ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής ανακοίνωσε στην εκπομπή της Δευτέρας την ημερομηνία που θα ρίξει αυλαία το "Ράδιο Αρβύλα". Το επικό "κρύο ανέκδοτο" της ημέρας, ο Τάκης Τσουκαλάς και μια μοναδική παρωδία από Λάμψη (vids)

Η Δευτέρα που μας πέρασε είχε ” Ράδιο Αρβύλα” και πάντα αυτό αποτελεί το γεγονός του δεκαπενθήμερου. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη βγήκε στον αέρα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, πανέτοιμη να σχολιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της επικαιρότητας που πέρασε.

Στην εκπομπή όμως της Δευτέρας προέκυψε άλλη μια είδηση. Το “Ράδιο Αρβύλα” που παρακολουθούσαμε ήταν η προτελευταία εκπομπή των Θεσσαλονικών για φέτος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αντώνης Κανάκης, στις 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, το “Ράδιο Αρβύλα” θα ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν.

Σε άλλα νέα, η εκπομπή είχε όπως και κάθε φορά από όλα. Την τιμητική του στο μεταξύ είχε για ένα ακόμη “Ράδιο Αρβύλα” ο Τάκης Τσουκαλάς. Η απόβαση στην Ιρλανδία και ο… αργοπορημένος τηλεθεατής που άκουσε το κλασικό “Άντε γεια” του πιο φανατικού οπαδού του Ολυμπιακού:

Φυσικά, από την εκπομπή δεν έλειψε το κλασικό πλέον “κρύο ανέκδοτο” της ημέρας:

Από τα πιο επιτυχημένα βιντεάκια σε αυτή την προτελευταία εκπομπή ήταν και η προτροπή “πυροβόλο” του Άδωνη Γεωργιάδη στον Γρηγόριο. Αλήθεια, τι είπε ακριβώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Και φυσικά το επικό “νούμερο 1” στο countdown επικαιρότητας της εκπομπής. Όπως όλες τις τελευταίες ημέρες, οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα καταπληκτικό ολόφρεσκο επεισόδιο της “Λάμψης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα