Ράδιο Αρβύλα σε τρελά κέφια: Από τον Γερούν στο Σώρρα και τις ‘κοινόβιες τουαλέτες’

Ράδιο Αρβύλα σε τρελά κέφια: Από τον Γερούν στο Σώρρα και τις ‘κοινόβιες τουαλέτες’

Τη Δευτέρα είχε Ράδιο Αρβύλα και για μια ακόμη φορά, ο Κανάκης και η παρέα του ήταν σε εξαιρετική σατιρική φόρμα. Τα πιο ξεκαρδιστικά του βίντεο (vids)

Μπορεί να μην έχει άλλη Αρβύλα ως το Πάσχα, αλλά το επεισόδιο της Δευτέρας ήταν χορταστικό και απολαυστικό. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας από τη Θεσσαλονίκη, συντονίστηκαν με τις τηλεοράσεις μας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όπως κάνουν κάθε 15 και είχαν πλούσιο υλικό να σχολιάσουν, να τρολάρουν και να σατιρίσουν.

Από την κριτική τους δεν θα μπορούσε να λείπει η περιβόητη φράση του Ολλανδού πολιτικού, Γερούν Ντάισελμπλουμ για τις χώρες του Νότου. Οι Ράδιο Αρβύλα έφτιαξαν ένα από τα προσφιλή τους τραγουδάκια, αφιερωμένο στον πρόεδρο του Eurogroup και ξετρύπωσαν τις πιο απολαυστικές δηλώσεις Ελλήνων συνταξιούχων για τη δήλωση του.

Επόμενος σταθμός ο Λευκός Οίκος, που την περασμένη εβδομάδα είχε ελληνικό χρώμα. Οι Θεσσαλονικείς δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να σχολιάσουν την επίσκεψη Καμμένου και Πατούλη στις ΗΠΑ, αλλά και τα γλέντια και τους χορούς στην Ουάσιγκτον. Δείτε το βίντεο:

Όπως θα έχετε καταλάβει αν είστε μέγας φαν της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στον Αρτέμη Σώρρα. Το σκετσάκι με τους οπαδούς του να επικοινωνούν μαζί του τηλεπαθητικά είναι κυριολεκτικά όλα τα λεφτά.

Και για το τέλος; Ένα βίντεο για το οποίο δεν απαιτείται σχολιασμό!!! NO COMMENT!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα