Το “Ρετιρέ” τότε και τώρα: Δες το reunion που έμεινε στο συρτάρι

Το “Ρετιρέ” τότε και τώρα: Δες το reunion που έμεινε στο συρτάρι

Όλοι οι πρωταγωνιστές του Ρετιρέ βρέθηκαν ξανά μαζί για μία και μόνο φορά. Όλοι, εκτός από μία! Και χωρίς αυτήν, είναι αλήθεια ότι το reunion της πιο καλτ αγαπημένης μας σειράς δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα.

Το “Ρετιρέ” είναι μια από αυτές τις σειρές της ελληνικές τηλεόρασης που αγαπήθηκε όσο λίγες. Τι κι αν δεν πήρε ποτέ τις καλύτερες κριτικές, τι κι αν δεν έλειψαν ποτέ τα αρνητικά σχόλια για την πλοκή, τους χαρακτήρες και την αισθητική του… Η επανάληψη ξανά και ξανά και ξανά το καθιέρωσε ως ένα από τα πιο καλτ ελληνικά σήριαλ με τους πρωταγωνιστές του να γίνονται και να παραμένουν “δικοί μας άνθρωποι” τριάντα σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη προβολή του, ακόμη και μετά το “μαύρο” στο Mega.

Το Δεκέμβριο του 2015 πολλοί από τους πρωταγωνιστές του “Ρετιρέ” ξαναβρέθηκαν μαζί για μία κοινή φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Down Town. Παύλος Ευαγγελόπουλος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κλαίρη Κατσαντώνη, Νεφέλη Ορφανού, Τάσος Κωστής, Τζόυς Ευείδη και Μάκης Δελαπόρτας, ήταν όλοι εκεί και πόζαραν στον φακό του Βασίλη Μιχαήλ. Όλοι, εκτός από την βασική πρωταγωνίστρια Κατερίνα Γιουλάκη, την τηλεοπτική μαμά της Κούλα Αγαγιώτου που έφυγε από τη ζωή το 2006, αλλά και την Έλντα Πανοπούλου που έγραψε ιστορία ως γκρινιάρα και νευρωτική “Χαρούλα”.

Τελικά το reunion έμεινε στο συρτάρι. Η απουσία της Γιουλάκη αλλά και η έλλειψη μιας 90s αισθητικής έκαναν το αποτέλεσμα να μοιάζει ελλιπές. Το Down Town όμως ανέσυρε τη φωτογραφία και μας την παρουσίασε αυτή την εβδομάδα με γλυκιά νοσταλγία, στο επετειακό του τεύχος για τα τρία χρόνια από την επανακυκλοφορία του αγαπημένου περιοδικού.

Το καστ του Ρετιρέ το 2015 Down Town



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα