Σφαγή στο Power Of Love: Η Εύα κάνει την αντροχωρίστρα, η Αθηνά σπάει πιάτα

Σφαγή στο Power Of Love: Η Εύα κάνει την αντροχωρίστρα, η Αθηνά σπάει πιάτα
ΣΚΑΪ

Μαύρα σύννεφα έχει φέρει για τα ζευγαράκια του σπιτιού της αγάπης η νέα όμορφη παίκτρια

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του ριάλιτι γνωριμιών Power of Love να έχουν ήδη “ζευγαρώσει”, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί ωστόσο τη νεοαφιχθείσα στο σπίτι της αγάπης Εύα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Εύα κλήθηκε να παίξει ένα παιχνίδι που της ανέθεσαν τα κορίτσια και να “την πέσει” στα αγόρια του διπλανού σπιτιού, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι πιστοί στις σχέσεις τους. Παρά τη γοητεία της, οι άνδρες φάνηκαν να μη τσιμπούν το δόλωμα.

Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο, η κατάσταση δείχνει να σοβαρεύει επικίνδυνα: Η Εύα φαίνεται να την ενδιαφέρει πράγματι να μπει στη μέση και να χωρίσει την Κυριακή από τον Σωκράτη. Στο τρέιλερ του επεισοδίου φαίνεται να μιλά ανοιχτά στην Κυριακή για το ενδιαφέρον της προς τον Σωκράτη, τον οποίο λίγο αργότερα κατηγορεί -εμφανώς φορτισμένη- ότι τη φίλησε ερωτικά…

Η παρουσία της όμορφης Εύας φαίνεται πως έχει δημιουργήσει πρόβλημα και στη σχέση Δώρου -Αθηνάς: Ο Κύπριος φαίνεται να λέει στη νέα παίκτρια ότι σκεφτόταν κάτι που του είπε όλο το βράδυ και λίγο αργότερα, κάθεται πλάι στην Κλαούντια και της εκμυστηριεύεται ότι θέλει να ανακοινώσει κάτι σε όλους. Σε παράλληλα πλάνα βλέπουμε την Αθηνά να εκνευρίζεται, να αρπάζεται με τον Δώρο και να σπάει πιάτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα