Spoiler alert: Αυτή η συνάντηση στο Game of Thrones δεν θα είναι για καλό

Spoiler alert: Αυτή η συνάντηση στο Game of Thrones δεν θα είναι για καλό

Μια νέα θεωρία των φαν της επικής σειράς του HBO κάνει λόγο για μια όχι και τόσο ευχάριστη συνάντηση στο Γουίντερφελ

Οι επανενώσεις ηρώων και ειδικά μελών της οικογένειας Σταρκ ήταν σίγουρα ένα απ’ τα πιο σημαντικά στοιχεία που είδαμε στην 7η σεζόν της σειράς Game of Thrones. Κι ενώ η αναμονή για τον 8ο και τελευταίο κύκλο της επικής σειράς του HBO θα είναι αρκετά μεγάλη, αφού θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019, οι συζητήσεις για πιθανές νέες -και ίσως απροσδόκητες- συναντήσεις έχουν αρχίσει και φουντώνουν στα forum των φαν.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ίσως ακολουθεί spoiler.

Μια, λοιπόν, απ’ τις φημολογούμενες συναντήσεις στο Reddit αφορά τον Μπραν Σταρκ με τον Τζέιμι Λάνιστερ. Ο τελευταίος, αν θυμάστε, «αυτομόλησε» απ’ το στρατόπεδο της Σέρσεϊ στον 7ο κύκλο και τράβηξε προς Βορρά.

Η θεωρία αυτή όμως δεν κάνει λόγο για μια ευχάριστη συνάντηση, αλλά για μια ένωση που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα. Δεν ήταν λίγοι οι πιστοί της σειράς που έφεραν πάλι στη μνήμη τους το πρώτο επεισόδιο, όπου ο Μπραν ανακάλυψε το ένοχο μυστικό του Τζέιμι και της Σέρσεϊ στον πύργο, προτού καταλήξει στο έδαφος και έκτοτε ανάπηρος. Αυτό ακριβώς το σκηνικό είναι που πιστεύουν κάποιοι χρήστες του Reddit ότι θα βρεθούν ξανά ο Μπραν και ο Τζέιμι.

Αυτό που όλοι αναρωτιούνται είναι ποιος θα έχει το πάνω χέρι αυτή τη φορά, αφού ο Μπραν μπορεί να μην μπορεί πια να περπατήσει έχει όμως τις δυνάμεις του Τριόφθαλμου Κορακιού.

Τα σενάρια πολλά: Άλλοι θέλουν τον Μπραν να σπρώχνει τον Τζέιμι απ’ το παράθυρο του πύργου, άλλοι τον Τζέιμι να αναγκάζεται να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του και άλλοι ακόμη πιο προχωρημένοι πιστεύουν ότι ο Μπραν θα μπει στο μυαλό του Τζέιμι και θα τον κάνει να σκοτώσει τη Σέρσεϊ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα