Star Academy: Η νικήτρια με τα μπλε μαλλιά και το μήνυμα του Φουρθιώτη στον Καρβέλα

Star Academy: Η νικήτρια με τα μπλε μαλλιά και το μήνυμα του Φουρθιώτη στον Καρβέλα

Μετά από τέσσερις μήνες παραμονής στη μουσική ακαδημία, η Χριστίνα Ξηρόκωστα αναδείχθηκε νικήτρια. Δείτε τι δήλωσε ο Φουρθιώτης για τον Νίκο Καρβέλα, τη συνεργασία τους και τη λήξη της

Στην μουσική αρένα του Super Star Academy τρεις φιναλίστ “κονταροχτυπήθηκαν” το βράδυ του Σαββάτου, διεκδικώντας το χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panic Records και ένα αυτοκίνητο.

Οι Έλενα Κορωναίου, Χριστίνα Ξηρόκωστα και Στυλιανός Ξανθός κατάφεραν για τέσσερις μήνες και μέσα από 16 live να αναδείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να αποσπάσουν τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Τελικώς, νικήτρια αναδείχθηκε η Χριστίνα Ξηρόκωστα, η οποία στον δεύτερο γύρο του τελικού γοήτευσε όταν ερμήνευσε το «Suspicion»

Τα αποτελέσματα προέκυπταν με ψήφους τόσο από την επιτροπή όσο και από το κοινό, το οποίο ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στην νεαρή κοπέλα με τα μπλε μαλλιά.

Δείτε τις τελικές ερμηνείες που καθόρισαν τη νικήτρια:

Στη σκηνή του Star Academy βρέθηκαν και όλοι οι σπουδαστές που έχουν αποχωρήσει από την μουσική ακαδημία.

Φουρθιώτης: ‘Να εκτιμάμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται’

Παρόλο που οι διαμάχες του με τον Μένιο Φουρθιώτη τον οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από το μουσικό ριάλιτι, ο Νίκος Καρβέλας ήταν εμμέσως παρών στον μεγάλο τελικό. Κατά την έναρξη του σόου, ο παρουσιαστήςτου Star Academy, Μένιος Φουρθιώτης, αναφέρθηκε στον γνωστό μουσικοσυνθέτη λέγοντάς του δημόσια “ευχαριστώ” για την συνεργασία τους.

«Στη ζωή θα πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε την κάθε στιγμή, την κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, επειδή έτσι είναι η ζωή. Με τσακωμούς, με ανατροπές, με ταραχές… Εγώ θα ήθελα να πω, γιατί πραγματικά ήταν τιμή που ήταν κοντά μας στα πρώτα shows και ήταν τιμή που τον γνώρισα και που συνεργαστήκαμε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει γράψει τεράστια ιστορία στον χώρο της μουσικής στην Ελλάδα. Θα ήθελα να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Καρβέλα» είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα