Στο Epsilon εδώ και μέρες... 'Βρέχει Έρωτα'

Στο Epsilon εδώ και μέρες... 'Βρέχει Έρωτα'

Αλήθεια, πόσο κρατάει ο πρώτος έρωτας;

Από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.00, η νέα -κυπριακής παραγωγής- καθημερινή κομεντί του Epsilon 'Βρέχει Έρωτα' έρχεται για να συνδυάσει με έναν μοναδικό τρόπο το συναίσθημα, τη συγκίνηση και τη χαρά μέσα από διαφορετικά συναρπαστικά love stories.

Ο Κώστας Χριστοφόρου και ο Βασίλης Καρφής υπογράφουν μία ανατρεπτική σειρά γεμάτη έρωτα και χιούμορ στην οποία πρωταγωνιστεί ένα καστ γνωστών ηθοποιών, όπως οι Σταμάτης Γαρδέλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνυ Δημητρίου, Μένια Μαθιουδάκη.

Αλήθεια, πόσο κρατάει ο πρώτος έρωτας; Όταν τελειώσει, ξανάρχεται; Και πώς μπορεί να επανέρθει; Εκδικητικός; Τρυφερός; Σαν μια γλυκιά ανάμνηση; Και μπορεί να αναβιώσει;

Οι ερωτικές ιστορίες των ζευγαριών που παρακολουθούμε απαντούν σε αυτά τα διαχρονικά ερωτήματα. Η Έλενα και ο Κωστής είναι φοιτητές και θέλουν να παντρευτούν, αλλά όλα είναι εναντίον τους. Ο Άρης και η Αλεξάνδρα, γονείς της Έλενας, χώρισαν νωρίς για κάποιους λόγους που ακόμη αναζητούν -κι ας πιστεύουν ότι τους έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους.

Ο Άρης και η Ιφιγένεια ζουν με το βάρος που προκαλεί η ανάγκη για εκδίκηση. Ο Λεωνίδας και η Αλεξάνδρα μπλέκουν σε μία περιπέτεια που έχει ως κατάληξη ένα ανήλιαγο κελί στην Ταϊλάνδη. Η Στέλλα και ο Αχμέτ συναντούν εμπόδια και προκαταλήψεις που καλούνται να ξεπεράσουν με τη δύναμη της ψυχής και της καρδιάς τους.

Η Έλενα και ο Μιχάλης διαχειρίζονται την ορμή του έρωτα σαν εργαλείο που προκαλεί πόνο.

ADVERTISING

SHARE: