Survivor 2: Λαϊκό κίνημα για τη Σπυροπούλου – Οι υποψήφιες για αποχώρηση

Survivor 2: Λαϊκό κίνημα για τη Σπυροπούλου – Οι υποψήφιες για αποχώρηση

Το Twitter πήρε θέση υπέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Οι Μαχητές κατάφεραν να σπάσουν το αρνητικό σερί

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Χατζίδου και η Κατερίνα Χαλικιά είναι οι τρεις υποψήφιες για αποχώρηση από το Survivor 2. Απόψε οι τηλεθεατές θα μάθουν ποια παίκτρια θα αποχωρήσει.

Οι τρεις Διάσημες υποψήφιες για αποχώρηση προέκυψαν μέσα από το Συμβούλιο του Νησιού μετά την ήττα τους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε υποψήφια από την ψηφοφορία και Χατζίδου – Χαλικιά από την επιλογή των δύο που είχαν ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την πρώτη ατομική ασυλία ως η πολυτιμότερη παίκτρια των Διάσημων για την εβδομάδα που πέρασε. Στον αγώνα ατομικής ασυλίας νικήτρια αναδείχθηκε η Ξένια. Το βράδυ οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν.

Στην ψηφοφορία η Κωνσταντίνα πήρε 7 ψήφους και ήταν η πρώτη υποψήφια που έβγαλε η κάλπη των συμπαικτών της, με δεύτερο τον Δρυμωνάκο με 5 ψήφους. Οι δύο επόμενες υποψήφιες προέκυψαν από την Δαλάκα που ψήφισε την Χατζίδου, ενώ η Ξένια για τρίτη υποψήφια ψήφισε την Χαλικιά.

Την Τρίτη οι Μαχητές έσπασαν το αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών και αναδείχθηκαν νικητές παίρνοντας την ασυλία με σκορ 10-8 έναντι των Διασήμων.

Το αγώνισμα ασυλίας:

Πάντως, το κοινό έχει αρχίσει ήδη τη συμπαράσταση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω Twitter, κυρίως απαντώντας σε σεξιστικά σχόλια που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες, εναντίον της.





Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα