Survivor 2: Τα πρώτα πλάνα της Σπυροπούλου από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor 2: Τα πρώτα πλάνα της Σπυροπούλου από τον Άγιο Δομίνικο
printscreen από youtube

H στιγμή που όλοι οι φανς του Survivor περίμεναν, αυτή της εισόδου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο παιχνίδι, έφτασε - Ποιοι τρεις Διάσημοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία έχουν γραφτεί δεκάδες δημοσιεύματα σχετικά με την είσοδό της στο Survivor 2, θα κάνει την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης (εκτός απροόπτου) στο αποψινό επεισόδιο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το trailer του επεισοδίου που προβλήθηκε αργά χθες το βράδυ. Η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού δεν έδωσε την πολυαναμενόμενη είσοδο της Σπυροπούλου στο… πιάτο, αφού μας δείχνει μόνο το πίσω μέρος της, αλλά δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε πως είναι αυτή, ενώ ακούγεται ο Σάκης Τανιμανίδης να λέει πως μπαίνουν δύο νέες παίκτριες στο παιχνίδι. Πιθανώς μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να μπει και μια καινούργια Μαχήτρια, ούτως ώστε να ισορροπήσει το δυναμικό στις δύο ομάδες.

Δείτε το trailer:

Το δεύτερο highlight του τρέιλερ είναι το παιχνίδι στο οποίο θα διαγωνιστούν Μαχητές και Διάσημοι: Πρόκειται για το αγώνισμα δύναμης στο οποίο ένας ένας ή δύο δύο κάθε φορά προσπαθούν να σπρώξουν έναν μεγάλο κορμό δέντρου προς μια κατεύθυνση. Πέρυσι, το συγκεκριμένο αγώνισμα είχε προσφέρει πολλές συγκινήσεις και έτσι οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Χατζίδου, Παρθένης και Δρυμωνάκος στον ‘ντάκο’

Στο μεταξύ, στο χθεσινό επεισόδιο εξελίχθηκε ένα αγωνιώδες ντέρμπι μεταξύ Μαχητών – Διασήμων που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οδήγησε στην (τρίτη κατά σειρά) ήττα των δεύτερων με διαφορά ενός πόντου.

Σειρά, μετά την πρώτη ομαδική ασυλία του Survivor είχε η ατομική ασυλία για την ηττημένη ομάδα: Η πρώτη παίχτρια που πήρε την ατομική ασυλία με βάση τις νίκες του σημείωσε ήταν η Όλγα Φαρμάκη. Η δεύτερη που πήρε την ασυλία, μέσα από το παιχνίδι, ήταν η Μαρία Σαμαρίνου.

Το επεισόδιο της Τρίτης ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο του νησιού, από το οποίο βγήκαν οι τρεις προτεινόμενοι για αποχώρηση.

Instagram / Survivor

 

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με έξι ψήφους αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Όλγα Φαρμάκη και η Μαρία Σαμαρίνου επέλεξαν, λόγω ατομικής ασυλίας, να βγάλουν υποψήφιους τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Αλέξανδρο Παρθένη αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα