Survivor: Αρχίζει η εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη

Survivor: Αρχίζει η εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη

Ο τίτλος της εκπομπής είναι φανερά επηρεασμένος από το Survivor. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσω Instagram

“Αυτή τη Κυριακή στις 19:00 έχουμε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ. Σας περιμένω στην παραλία του “Santo Stelio” έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Instagram επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που ήθελαν τον πρώην παίκτη του Survivor να έχει έρθει σε συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου για την παρουσίαση εκπομπής.

Τα ίδια σενάρια ήθελαν το Στέλιο Χανταμπάκη έξαλλο μετά την αποχώρησή του από το Survivor τόσο με την παραγωγή του παιχνιδιού όσο και με το κανάλι χρεώνοντας τους επιλεκτικό μοντάζ που είχε σαν αποτέλεσμα να τον μετατρέψει στον πιο αντιπαθή παίκτη που νικήθηκε κατά κράτος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ωστόσο, φαίνεται πως τώρα οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν εξομαλυνθεί και με τη νέα εκπομπή χρυσώνουν το χάπι στο γνωστό μοντέλο.

Το concept της εκπομπής

Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά …θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας. Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη, τις περιπέτειες του παρακολουθεί και σχολιάζει, από την παραλία του “Santo Stelio”, ένας καλεσμένος έκπληξη αλλά και ειδικοί προσκεκλημένοι, που συμβάλουν στην εξερεύνηση της εβδομαδιαίας αποστολής!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα