Survivor: Έξαλλοι οι Διάσημοι με Σπαλιάρα για τη μέση του

Survivor: Έξαλλοι οι Διάσημοι με Σπαλιάρα για τη μέση του

"Πόλεμος" μεταξύ Διασήμων και Μαχητών στο Survivor για τη... μέση του Σπαλιάρα. Σπόντες και "καρφιά" Κοκκινάκη - Σπαλιάρα περί ήθους

Τεταμένο ήταν το κλίμα στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου νικητές του επάθλου φαγητού ήταν οι Μαχητές. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπαλιάρας βγήκε νοκ-άουτ με πρόβλημα στη μέση όπως ανέφερε.

Οι Μαχητές είχαν πάρει προβάδισμα 5-1 και είχε έρθει η σειρά του Γιάννη Σπαλιάρα να αγωνιστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τότε ο Σπαλιάρας αποσύρθηκε καθώς όπως είπε τραυματίστηκε στη μέση. Στη συνέχεια παρά την αντεπίθεση των “Διασήμων”, οι “Μαχητές” κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη με έπαθλο μια διαμονή για μια νύχτα σε πολυτελή βίλα.

Ο Σπαλιάρας κατηγορήθηκε από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας πως δεν είχε πραγματικά πρόβλημα στη μέση του, όπως υποστήριζε με αφορμή τον πανηγυρισμό του. Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν είδε το Γιάννη Σπαλιάρα να πανηγυρίζει έξαλλα, του είπε: “Πέρασε η μέση ε;”

Κοκκινάκης, Χρανιώτης και Ντάνος εκνευρίστηκαν επίσης και τα έβαλαν με τον Σπαλιάρα. Αυτός πάντως που ήταν πιο εκνευρισμένος απ’ όλους ήταν ο Κοκκινάκης.

“Πιο πολύ με εκνεύρισε επειδή ήξερα ότι το έκανε επίτηδες και έκανε τη βουτιά σαν να μας λέει σας γράφω, δεν με ενδιαφέρετε, δεν σας σέβομαι, να το πω κομψά. Εκεί εγώ εκνευρίστηκα πάρα πολύ και είπα αυτά που πιστεύω. Ότι είναι ανήθικο να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν περιμένω από κάποια παιδιά να έχουν αθλητική παιδεία. Ότι ζούμε σε κοινή παραλία, δεν σημαίνει ότι είμαστε συνέχεια μαζί. Εγώ προσωπικά νομίζω έχω πάει μια φορά από εκεί”, είπε ο Κοκκινάκης.

“Νομίζω ότι ο λόγος που παρεξηγήθηκε ο Κοκκινάκης και ο Χρανιώτης είναι ότι τους πείραξε η ήττα πάρα πολύ και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Γιατί είχε ξαναγίνει αυτό. Λυπάμαι που βλέπω έναν τόσο μεγάλο αθλητή με τόσο μεγάλη καριέρα και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, σαν τον Κοκκινάκη να πέφτει τόσο χαμηλά, σε τέτοιο επίπεδο. Δεν μπορώ να κατρακυλήσω εκεί. Δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς: «Ντροπή σου» «Ανήθικος» κλπ»”, είπε από την πλευρά του ο Σπαλιάρας.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο όταν οι ομάδες επέστρεψαν στην παραλία τους και οι “Μαχητέϛ” πήραν το δρόμο για να απολαύσουν το έπαθλό τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα