Survivor: Γιατί υπέστη κρίση πανικού η Λάουρα

Survivor: Γιατί υπέστη κρίση πανικού η Λάουρα

Μια κρίση πανικού, ένας τραυματισμός που ενδεχομένως θα αλλάξει τα δεδομένα και τα highlights (Vids)

Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η Λάουρα Νάργες αναγκαστικά συμμετέχει περισσότερο σε αγωνίσματα στα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει “κεφάλι” οι Μαχητές.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Λάουρα ήρθε αντιμέτωπη με την υψοφοβία της, η οποία την κατέβαλλε. Η παίκτρια των Διασήμων, ανέβηκε σε σημείο απ’ όπου έπρεπε να κάνει τσουλήθρα, έχοντας σαν αντίπαλο της την Ελισάβετ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, υπέστη κρίση πανικού και μόνο στη σκέψη ότι θα πρέπει να πέσει από το εν λόγω ύψος στο νερό. Παρά το γεγονός ότι η Ελισάβετ, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσαν να τη βοηθήσουν, η παίκτρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσπάθεια της.

Τα highlights του 41ου επεισοδίου

Δυνατές συγκινήσεις θα προσφέρει πάντως και το σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπου υπενθυμίζουμε ότι θα αποχωρήσει ένας παίκτης των διάσημων.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Κοκκινάκης, Λάμπρος Χούτος και Λάουρα Νάργες είναι υποψήφιοι και ένας από τους τέσσερις θα κληθεί σήμερα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Επίσης, ο τραυματισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο έπαθλο επικοινωνίας, αναμένεται να ξυπνήσει παλιές, κακές, δυσάρεστες μνήμες, λίγες μόλις εβδομάδες μετά το ατύχημα που είχε η ομάδα των Μαχητών.

Δείτε σε βίντεο το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα